Η Λιόλιου απάντησε για το πώς νιώθει που το «Νοικιάστηκε» έγινε «ύμνος» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Λιόλιου απάντησε για το πώς νιώθει που το «Νοικιάστηκε» έγινε «ύμνος» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού (vid)
Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε για το τραγούδι της «Νοικιάστηκε» και την «σύνδεσή» του με τον Ολυμπιακό.

Το τραγούδι στης Κατερίνας Λιόλιου «Νοικιάστηκε», έγινε το αγαπημένο των οπαδών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του Conference League.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, το τραγουδάνε για την «Opap Arena», αφού εκεί διεξήχθη ο τελικός με την Φιορεντίνα την οποία κέρδισαν με 1-0 στις καθυστερήσεις και σήκωσαν το τρόπαιο.

Ωστόσο εκείνες την ημέρες, το πιο καινούριο γήπεδο της χώρας, ανήκε στην UEFA για τον τελικό -όπως συμβαίνει με όλα τα γήπεδα στα οποία διεξάγεται ευρωπαϊκός τελικός- και αντίπαλος δεν ήταν η ΑΕΚ.

Όμως στο πλαίσιο του «πειράγματος» ανάμεσα σε αντίπαλους οπαδούς, οι φίλοι των ερυθρολεύκων έκαναν «ύμνο» το συγκεκριμένο τραγούδι και μάλιστα στους πανηγυρισμούς το τραγουδούσαν συνεχώς, περισσότερο και από τον ύμνο της ομάδας τους.

Η ερμηνεύτρια του τραγουδιού, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Γρηγόρη Μπάρκα και μεταξύ άλλων δέχθηκε την ερώτηση, «πώς νιώθεις που το τραγούδι σου έγινε "ύμνος" του Ολυμπιακού».

Η Κατερίνα Λιόλιου απάντησε: «Κάθε καλλιτέχνης, όταν το τραγούδι του έχει καθολική αποδοχή, είναι χαρούμενος», χωρίς να σχολιάσει κάτι περισσότερο.