Αδιανόητο περιστατικό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Δάγκωσε αστυνομικό επειδή ντράπηκε να κατεβάσει το εσώρουχο στον έλεγχο

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητο περιστατικό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Δάγκωσε αστυνομικό επειδή ντράπηκε να κατεβάσει το εσώρουχο στον έλεγχο
Επίθεση σε αστυνομικό έκανε ένας άντρας κατά την διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Μπλεξίματα με το νόμο αντιμετωπίζει ένας 30χρονος, ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Όλα άρχισαν όταν ο 30χρονος Γεωργιανός έφτασε στο αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψει για τη χώρα του, ωστόσο κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ήταν παράνομα στην Ελλάδα.

Τότε οι υπάλληλοι του αεροδρομίου ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για να προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε, με τον 30χρονο να επιτίθεται στους αστυνομικούς και να δαγκώνει έναν στο πόδι, όταν του ζήτησαν να κατεβάσει το εσώρουχό του.

«Λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να τσαντίζεται και έβαλε τις γροθιές του σε αμυντική στάση όταν πλησίασα για να του περάσω χειροπέδες. Προσπάθησε να με χτυπήσει με γροθιές δύο φορές και απέφυγα τα χτυπήματα, ενώ μας χτυπούσε με τους αγκώνες και τα πόδια του. Καταφέραμε να τον ακινητοποιήσουμε και προσπαθούσαμε να ολοκληρώσουμε τη σωματική έρευνα. Όταν έκατσε στην καρέκλα προσπαθούσε ξανά να μας χτυπήσει και δάγκωσε τον συνάδελφό μου στο αριστερό του πόδι» είπε αστυνομικός που ήταν παρών.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόβλημα με τους αστυνομικούς, αλλά αντέδρασε γιατί δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι βρισκόταν στην Ελλάδα έξι μήνες και όταν πέρασε τον έλεγχο του αεροδρόμιο του γνωστοποίησαν ότι υπήρχε πρόβλημα με την βίζα του.

«Με πήγαν σε ένα δωμάτιο. Ο αστυνομικός μου είπε να βγάλω τα παπούτσια και τα κορδόνια μου, να κατεβάσω το παντελόνι και το εσώρουχό μου. Τους είπα ότι ντρέπομαι και δεν ήθελα να κατεβάσω το εσώρουχο, ήταν τέσσερα άτομα στο δωμάτιο. Δε καταλάβαινα τι γινόταν και δε γνώριζα τη γλώσσα» είπε ο 30χρονος.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον 30χρονο συνολική ποινή φυλάκισης 29 μηνών.