Μαρινέλλα: Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη η ερμηνεύτρια

Επιμέλεια: Newsroom
Μαρινέλλα: Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη η ερμηνεύτρια
Η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Υγεία" για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο χρόνος «πάγωσε» στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης (25/9), όταν η Μαρινέλλα λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.

Η ερμηνεύτρια τραγουδούσε την επιτυχία «Εγώ και Εσύ» όταν ξαφνικά άρχισε να τρέμει και κατέρρευσε επί σκηνής μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Μαρινέλλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Υγεία" για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μετά από την ξαφνική κατάρρευση της Μαρινέλλας, η εταιρεία που διοργάνωσε τη συναυλία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση. «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ».

Οι ευχές όλων συνοδεύουν τη σπουδαία ερμηνεύτρια για γρήγορη ανάρρωση, ενώ το καλλιτεχνικό της αποτύπωμα παραμένει ζωντανό, ακόμη και μέσα από μια τόσο δύσκολη στιγμή.