Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»

Επιμέλεια: Newsroom
Ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα: «Το ευχαριστήθηκα, καλά της κάναμε»
Σοκάρουν οι διάλογοι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα,

Στην επιφάνεια έρχονται οι πρώτες αντιδράσεις των ανηλίκων που συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, το βράδυ του περασμένου Σάββατου (21/9).

Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Μπαρσάκης στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που έδειρε τη 14χρονη έγραψε: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε - Την έχω φωτό με τις μελανιές».

«Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», σημειώνει η ανήλικη, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/9) η 14χρονη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από περισσότερα από 20 άτομα. Ανάμεσα στα άτομα αυτά, ήταν και δύο συμμαθήτριες της 14χρονης, οι οποίες συνελήφθησαν αλλά αφέθηκαν ελεύθερες.

Το κορίτσι υπέβαλε μήνυση εις βάρος των δύο κοριτσιών, οι οποίες συνελήφθησαν για απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων.