Ο Μπο στηρίζει Σεφερλή και θέλει συνεργασία με τον Σφακιανάκη

Newsroom
Ο Μπο στηρίζει Σεφερλή και θέλει συνεργασία με τον Σφακιανάκη
Ο ράπερ Μπο σε δηλώσεις του εξέφρασε την υποστήριξή του στον Μάρκου Σεφερλή μετά τα σχόλια που γίνονται τον τελευταίο καιρό προς το πρόσωπό του ενώ ακόμη τόνισε πως θα επιθυμούσε μια συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Μπο έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του «Πρωινό ΣουΣου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο ράπερ, έδειξε την υποστήριξή του στον Μάρκο Σεφερλή μετά τις δηλώσεις και τις συζητήσεις που γίνονται προς το πρόσωπό του έπειτα από την καινούργια του παράσταση.

Όπως τονίζει ο ίδιος: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι φίλος μου. Όλοι το ξέρουμε ότι το χιούμορ του δεν έχει όρια, δεν σταματάει πουθενά, αλλά δεν είναι κακοπροαίρετος. Είναι υπερβολή αυτό που γίνεται. Και εμένα σατίρισε όταν βγήκα το 2017 από το Survivor, αλλά δεν παρεξηγήθηκα. Παρομοίασε επίσης τον Χανταμπάκη με φίδι.

Είδα την παράσταση με το Νέμο και πραγματικά ήταν πολύ καλή, ο Μάρκος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει χωρίς υπερβολές. Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ, δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε».

Ωστόσο η συνέντευξη συνέχισε, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει την άποψή του και για τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη ο οποίος απουσιάζει τα τελευταία χρόνια από την μουσική σκηνή, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα επιθυμούσε μια εκ νέου συνεργασία μαζί του, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως ότι τραγούδι αναλαμβάνει το απογειώνει. Συγκεκριμένα τόνισε: «Μου έχει λείψει ο Νότης, θα ήθελα πολύ να του γράψω τραγούδια. Όταν τραγουδάει ο Νότης τραγούδια σου, αυτά παίρνουν 100% πάνω. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν το 2020, όταν δουλέψαμε μαζί στη Θεσσαλονίκη».