Κούτρας σε Ντσούνο: «Σ' έχει κάνει "πελάτη" η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όποτε πας χάνεις, εμάς μας έχει κάνει ο Άρης» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κούτρας σε Ντσούνο: «Σ' έχει κάνει "πελάτη" η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όποτε πας χάνεις, εμάς μας έχει κάνει ο Άρης» (vid)
Επικός ήταν ο διάλογος ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους, για τις νίκες της ΑΕΚ και του Άρη.

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άρης πήρε διπλό μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και όπως συμβαίνει πάντα τα ματς συζητήθηκαν στις εκπομπές.

Έτσι, μετά την Κατερίνα Καινούργιου η οποία δηλώνει ΑΕΚ και τραγούδησε γνωστό σύνθημα της Ένωσης στην εκπομπή της και οι δημοσιογράφοι στον ΣΚΑΪ σχολίασαν τα ματς.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε αρχικά: «Να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και για μπάσκετ. Να κάνω εγώ αρχή που δεν κωλώνω γιατί εσύ έχεις τα γνωστά θέματά σου. Πρώτον θέλω να πω στον φίλο μου τον Παναγιώτη από την Θεσσαλονίκη που έσπευσε να με πάρει τηλέφωνο χτες το βράδυ και δεν το σήκωσα, δεν άντεχα ψυχολογικά. Θέλω να πω ορθά κοφτά μας έχει κάνει "πελάτες" ο Άρης, τον πρωταθλητή, δεν γίνεται. Κι όμως γίνεται, πρώτον για τον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στον συμπαρουσιαστή του Γιάννη Ντσούνο λέγοντάς του: «Δεύτερον, σ' έχει κάνει "πελάτη" ο Ολυμπιακός στο Super Cup. Σ' έχει κάνει "πελάτη" η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όποτε πας στη Νέα Φιλαδέλφεια χάνεις».

«Αφού πήραν τον άλλο που είναι μπασκετμπολίστας να παίζει μπάλα, που να τον πιάσεις με την κεφαλιά. Να τον πάνε στην ομάδα του μπάσκετ. Να τα λέμε, χάσαμε», είπε ο Γιάννης Ντσούνος.