Πατέρας παραδέχθηκε ότι ασελγούσε στις κόρες του από 8 χρονών

Επιμέλεια: Newsroom
Πατέρας παραδέχθηκε ότι ασελγούσε στις κόρες του από 8 χρονών
Απίστευτο αυτό που συνέβη, με τον πατέρα δύο κοριτσιών να παραδέχεται ότι βίαζε τις κόρες του, όταν εκείνες ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία. Συγκλονίζει η μητέρα

Αποκαλύψεις που σοκάρουν είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν πατέρας παραδέχθηκε ότι ασελγούσε στις κόρες τους όταν ήταν 8 και 12 χρονών.

Ο άνδρας ξεκίνησε να ασελγεί στα παιδιά του, από μικρά, ενώ μάλιστα όπως αναφέρει η μητέρα δεν τις άφηνε να κοιμούνται σε φίλες τους, παρά μόνο στο σπίτι.

Την δύναμη να κάνει την αρχή και να φέρει στην επιφάνεια την θλιβερή υπόθεση, είχε η μικρή, όταν μια ημέρα δεν άντεξε και τα εκμυστηρεύτηκε όλα στην μεγαλύτερη αδερφή της. Τα δύο κορίτσια βρήκαν τη δύναμη να αποκαλύψουν τη φρίκη που βίωναν επί χρόνια στη μητέρα τους.

«Η ζωή στο σπίτι κυλούσε κανονικά, δεν είχα καταλάβει κάτι», είπε η μητέρα των παιδιών και συμπλήρωσε: «Μετά την αποκάλυψη που έκαναν τα παιδιά σε μένα, κατάλαβα για ποιον λόγο ορισμένες φορές δεν τα άφηνε ο πατέρας τους κάπου αλλού να μείνουν».

Όπως είπε η μητέρα των κοριτσιών, θα ζητήσει τη ψυχολογική υποστήριξη των ανήλικων παιδιών της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».