Η χειρότερη παίκτρια του Masterchef σέρβιρε στους κριτές ένα αηδιαστικό πιάτο και αποβλήθηκε από το ριάλιτι: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» (vid)

Newsroom
Η χειρότερη παίκτρια του Masterchef σέρβιρε στους κριτές ένα αηδιαστικό πιάτο και αποβλήθηκε από το ριάλιτι: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο» (vid)
Παίκτρια του ισπανικού MasterChef, αποβλήθηκε οριστικά από το ριάλιτι μετά το... νεκρό πουλερικό που σέρβιρε στους κριτές του παιχνιδιού.

To MasterChef ξεκινάει ξανά σε πολλές χώρες και οι φανατικοί θαυμαστές θυμούνται μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά σκηνικά που συνέβησαν στο ριάλιτι μαγειρικής όλα αυτά τα χρόνια. Ένα τέτοιο σκηνικό συνέβη στο ισπανικό masterchef πριν μερικά χρόνια, όταν μια παίκτρια σέρβιρε στους κριτές ένα πιάτο με ένα νεκρό πουλερικό. Ο λόγος για την Saray Carrillo, η οποία αποβλήθηκε από το ριάλιτι μετά από αυτή την ενέργεια..

Οι κριτές είχαν αναθέσει στους παίκτες της μαγειρικής να φτιάξουν κάτι που να έχει σχέση με τη ζωή στη φάρμα, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στην φύση και με αυτόν τον τρόπο να εξοικειωθούν με τα αγνά προϊόντα, τα οποία είναι και τα πιο θρεπτικά για την υγεία μας. Συγκεκριμένα, τους δόθηκε μια πέρδικα, ένα είδος κυνηγετικού πτηνού.

Ωστόσο, υπήρχε μια μεγάλη παγίδα με τα υλικά που τους δόθηκαν: Οι σεφ έπρεπε να μαδήσουν και να ξεκοιλιάσουν τα πουλιά πριν τα μαγειρέψουν. Δυστυχώς, η Saray έδειξε μια μεγάλη αποστροφή στο χειρισμό και την ενασχόληση με τα πουλερικά, οπότε το παράτησε.

Η νεαρή παίκτρια σιχάθηκε να πιάσει το πτηνό και παρουσίασε στους κριτές το πουλί με τα φτερά του, σερβιρισμένο με φρέσκα κρεμμυδάκια και ντομάτες.

Η κίνησή της αυτή, αηδίασε τους κριτές οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους είχε σερβίρει η παίκτρια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρώτα φορά συμβαίνει αυτό στο MasterChef.