Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού: Βίντεο από το αιματηρό περιστατικό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού: Βίντεο από το αιματηρό περιστατικό (vid)
Αναζητούνται οι δύο επιβαίνοντες σε μαύρο τζιπ που ενεπλάκησαν στον καβγά.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:15 τα ξημερώματα όταν τρία άτομα που επέβαιναν σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο κατέβηκαν από το όχημα και συνεπλάκησαν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με έναν 35χρονο και ένα 22χρονο που επέβαιναν σε μια μηχανή.

Κατά την συμπλοκή ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 35χρονο οδηγό της μηχανής στο δεξί χέρι, ενώ ο 22χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι από ξυλοδαρμό.

Στην συνέχεια οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο 35χρονος μαζί με τον 22χρονο οδήγησαν μέχρι το νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας όπου τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Απο τις έρευνες των αστυνομικών στο σημείο εντοπίστηκαν δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας.

Την προάνακριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό περιστατικό

Όπως φαίνεται σε βίντεο που προβλήθηκε στο MEGA, υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο ΙΧ μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα μέσα.

Μετά από λίγο, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με 2 άτομα, ενώ 35χρονο και έναν 22χρονο.
Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους.

Στην συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Μπαλάσκας: «Έχουν ταυτοποιηθεί τα πρόσωπα»

«Έχουμε βρει στο σημείο έναν κάλυκα από το φυσίγγιο το οποίο πυροδοτήθηκε και χτύπησε τον ώμο του ενός και έχουμε δει και δύο ατόφιες σφαίρες, οι οποίες η μία έχει ένα δακτυλικό αποτύπωμα, θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Και οι δύο έχουν χαραγή εξολκέα δηλαδή φαίνεται ότι μπλόκαρε κάποιο όπλο και έχουμε δύο άθιχτα φυσίγγια», λέει στο mega, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.