Τέλος ο Ρουβάς από το «The Voice»: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης... έκπληξη

Newsroom
Τέλος ο Ρουβάς από το «The Voice»: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης... έκπληξη
Ο Σάκης Ρουβάς δεν θα βρίσκεται στις «κόκκινες» καρέκλες του The Voice, μετά από οχτώ χρόνια.

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στο κοινό, το ότι ο Σάκης Ρουβάς δεν θα βρίσκεται στις καρέκλες του πολυαναμενόμενου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «The Voice». Ο Έλληνας τραγουδιστής, θα απουσιάζει πρώτη φορά από το 2016 από τις κόκκινες καρέκλες του show, όσο διάστημα δηλαδή βρίσκεται η δημοφιλής εκπομπή στο σταθμό του Φαλήρου.

Τις θέσεις στις καρέκλες αναμένεται να πάρουν οι Πάνος Μουζουράκης και Έλενα Παπαρίζου οι οποίοι βρίσκονταν ήδη και στα προηγούμενα shows, ενώ οι νέες προσθήκες αφορούν τον Χρήστο Μάστορα αλλά και το όνομα που ο σταθμός ήθελε πολύ να φέρει, Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Ρουβάς επιθυμούσε την συνέχιση της παρουσίας του στο show, αλλά η Acun Media αποφάσισε να του κάνει πρόταση για μια νέα εκπομπή η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την νέα σεζόν, ο λόγος για το Exatlon. Ο σταθμός σκεφτόταν ωστόσο και άλλα ονόματα για την παρουσίαση της, με τους Γιώργου Αγγελόπουλου, Φάνη Λαμπρόπουλου, Γιώργου Μπόγρη, Δημήτρη Βλάχου, Γιώργου Λέντζα και Σάββα Πούμπουρανα να είναι κάποιοι από τους πιθανούς παρουσιαστές.

Κανένα όνομα δεν έχει κλείσει ακόμη και αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει συνέχιση της συνεργασίας του Ρουβά με τον σταθμό του Σκάι.