Καρυστιανού προς γονείς θυμάτων των Τεμπών: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα, πονάμε το ίδιο, τα κορίτσια μας είναι μαζί»

Καρυστιανού προς γονείς θυμάτων των Τεμπών: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα, πονάμε το ίδιο, τα κορίτσια μας είναι μαζί»
Είχαν τονίσει ήδη από χτες (3/10) μιλώντας σε εκπομπές πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και πως δεν είναι ο ένας εχθρός του άλλου.

Τέλος μπήκε στην αντιπαράθεση της Μαρίας Καρυστιανού με τον Νίκο Πλακιά, για την συναυλία που διοργανώνει ο σύλλογος συγγενών θυμάτων των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία των Τεμπών, δήλωσε ότι κατέβασε ανάρτησή του στο «Χ» για ασφαλιστικά μέτρα κατά των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

«Την ανάρτηση για τα ασφαλιστικά την κατέβασα. Διότι πολλά σχόλια ζήτησαν την συμφιλίωση και το να σταματήσω να ρίχνω και άλλο λάδι στην φωτιά. Πολλά ήταν πολύ συγκινητικά. Οπότε κάπου εδώ τέλος με αυτό το θέμα. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι πώς να γίνει και αν γίνει», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σε επόμενη ανάρτησή του ενημερώνει πως:

«Έμαθα ότι η εκδήλωση θα γίνει. Δέχομαι την απόφαση των αρμοδίων φορέων που πήραν την τελική απόφαση. Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Τάνια Τσανακλίδου, Φοίβο Δεληβοριά, Κοινοί Θνητοί βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ τρία θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου», βάζοντας τέλος στην αντιπαράθεση.

Καρυστιανού: «Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό»

Η Μαρία Καρυστιανού έκανε επίσης μια ανάρτηση στην οποία τονίζει πως θέλει να είναι όλοι μαζί στην προσπάθεια δικαίωσής τους για την τραγωδία και αναφέρει πως τα κορίτσια τους είναι μαζί στον ουρανό.

Η ανάρτησή της

«Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα…
Πονάμε το ίδιο.
Τα κορίτσια μας είναι μαζί στον ουρανό
Κι αυτό δε θα αλλάξει μέχρι να πάμε κι εμείς κοντά τους.
Η ευχή μου είναι να είμαστε ένα.
Όλοι. Όλες
»