Ρεπόρτερ του ALPHA έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου (vid)

Ρεπόρτερ του ALPHA έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου (vid)
Ο ανταποκριτής του ALPHA, Κώστας Σαρικάς έσβησε την τούρτα του στην εμπόλεμη ζώνη.

Διαφορετικά γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια ο δημοσιογράφος Κώστας Σαρικάς. Ο ρεπόρτερ του ALPHA αυτές τις μέρες βρίσκεται στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου, στην εμπόλεμη ζώνη για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακό με τον Μάνεση» έκανε ζωντανή σύνδεση από το μέτωπο, με τον παρουσιαστή να λέει στον Κώστα Σαρικά: «Καλημέρα Κώστα μου και χρόνια πολλά στα πεδία των μαχών».

Στη συνέχεια ο Νίκος Μάνεσης ανέφερε: «Όταν κάνεις γενέθλια -μου έχει τύχει προ αιώνων στη Βοσνία- σε εμπόλεμη ζώνη είναι εικόνες που δεν ξεχνάς ποτέ».

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα οι συνεργάτες του Κώστα Σαρικά του πήγαν ένα γλυκό με ένα κεράκι, του τραγούδησαν και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά, με την εκπομπή του ALPHA να μεταφέρει τις εικόνες.

«Με συγκίνησαν οι δύο συνάδελφοι, είμαστε και πάρα πολύ κοντά άλλωστε. Εντάξει δεν το περίμενα... Είχα και το μυαλό μου αλλού εκείνη την ώρα. Μου έστησαν αυτό το μικρό πάρτι γενεθλίων, με ένα αυτοσχέδιο γλυκό. Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ, συγκινηθήκαμε όλοι...», ανέφερε ο ρεπόρτερ του ALPHA.