«Βροχή» τα σχόλια στην ανάρτηση του Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία στα Τέμπη: «Μπράβο Θανάση, πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας»

«Βροχή» τα σχόλια στην ανάρτηση του Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία στα Τέμπη: «Μπράβο Θανάση, πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας»
Στο πλευρό του Θανάση Παπακωνσταντίνου τάσσεται ο κόσμος, επαινώντας την απόφασή του να τραγουδήσει στην πολυσυζητημένη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών.

Διαστάσεις έχει πάρει η συναυλία για τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, που έχει οριστεί στις 11 Οκτωβρίου από τον σύλλογο συγγενών και θυμάτων να διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Κι αυτό διότι έχουν υπάρξει αντιδράσεις από κάποιους συγγενείς των θυμάτων για το εισιτήριο εισόδου των 15 ευρώ, με τον Νίκο Πλακιά, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη να είναι μεταξύ αυτών.

Στην εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, έχουν κληθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες, Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου πήρε θέση δημόσια για το θέμα, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. «Έχω δώσει τον λόγο μου στους συμπολίτες και συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης, ο οποίος πρόσφατα είχε δηλώσεις πως θα σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις του.

«Έχω δώσει το λόγο μου στους συμπολίτες- συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, που ήρθαν σε επαφή μαζί μου εδώ και καιρό και μου ζήτησαν -τιμώντας με έτσι-να έχω συμμετοχή σε συναυλία για τη στήριξη του δύσκολου αγώνα τους για δικαιοσύνη, ότι θα είμαι εκεί και θα τους στηρίξω, παρ’ ότι έχω απομακρυνθεί από τα συναυλιακά δρώμενα.

Τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη-το γεγονός είναι πολύ φορτισμένο για να έχει κανείς αμφιβολίες- και θα συνεχίζω να τους στηρίζω είτε είναι όλοι μαζί είτε μείνει έστω και μια μόνο οικογένεια. Είτε στο Καλλιμάρμαρο είτε οπουδήποτε αλλού», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες Likes και οι περισσότεροι ακόλουθοί του έσπευσαν να τον στηρίξουν για την απόφασή του να γίνει η συναυλία. «Πάντα σωστός! Πάντα με τη σωστή πλευρά της ιστορίας! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ!», έγραψε κάποιος.

«Θα είμαστε εκεί. Ένας να μείνει, στα χωράφια να το κάνετε εμείς οφείλουμε στα παιδιά μας να είμαστε εκεί. Με το δίκιο με τον άνθρωπο και με το καλό έχουμε ο ένας τον άλλο και σε ευχαριστούμε που είσαι μπροστάρης στα δικιά του κόσμου. Δικαιώνεις την αγάπη μας παραμένοντας ΔΙΑΦΑΝΟΣ», σημείωσε άλλος.

«Χίλια μπράβο!!! Ο οποιοσδήποτε μπορεί να διαφωνεί με κάποιους όρους για το πως θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας και είναι σεβαστό, και μπορεί να κάνει αν θέλει ένα διαφορετικό είδος αγώνα....να τον στηρίξουμε και εκείνον. Ας υπάρξουν πολλοί αγώνες, μόνο θετικό θα είναι αυτό. Όμως είναι τόσο ξεκάθαρη η πρόθεση όλων των συμμετοχόντων και των συντονιστών σχετικά με τη συναυλία, που πραγματικά δεν χωράει αμφισβήτηση! Το γεγονός το ίδιο από μόνο του είναι τόσο μεγάλο, που σκεπάζει οτιδήποτε άλλο! και θα πρέπει να αφορά το ίδιο όλους μας....όσο αφορά και τους γονείς. Η σύμπνοια, η συμπόρευση σε όλο αυτό είναι πολύ κρίσιμο σημείο...», σχολίασε άλλος.