Διασωληνώθηκαν 5 τουρίστες στην Κρήτη: Ήπιαν από λάθος σφηνάκια με καθαρτικό

Επιμέλεια: Newsroom
Διασωληνώθηκαν 5 τουρίστες στην Κρήτη: Ήπιαν από λάθος σφηνάκια με καθαρτικό
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη όταν υπάλληλος ξενοδοχείου μπερδεύτηκε και κέρασε σφηνάκια με... καθαρτικό σε πελάτες

Τραγικά τελείωσε η νύχτα για πέντε τουρίστες στην Κρήτη οι οποίοι ήπιαν καθαρτικό και βρέθηκαν στην εντατική. Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (4/10) στο Ηράκλειο της Κρήτης, μια παρέα τουριστών επισκέφθηκε το μαγαζί μιας ξενοδοχειακής μονάδας, και εκεί μια εργαζόμενη προσφέρθηκε να τους κεράσει σφηνάκια.

Ωστόσο, από αμέλεια της, μπερδεύτηκε και αντί για ποτό έβαλε στα ποτήρια καθαρτικό. Όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, και οι διασώστες παρέλαβαν τα έξι άτομα με βαριάς μορφής δηλητηρίαση. Στα ποτήρια η νεαρή κοπέλα φέρεται να είχε τοποθετήσει κάποια καθαρτική ουσία η οποία χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του πλυντηρίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του CRETA24.gr, η νεαρή κοπέλα βγήκε μετά από λίγες ώρες από το νοσοκομείο χωρίς να έχει πάθει περαιτέρω προβλήματα, μιας και η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίστηκε σώα.

Όσον αναφορά τους πέντε τουρίστες, οι άνθρωπο του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ, στο οποίο μεταφέρθηκαν έκαναν τιτάνιες προσπάθειες για να καταφέρουν να τους κρατήσουν στην ζωή, με τους άτυχους νεαρούς να μεταφέρονται στην εντατική και να βρίσκονται εκεί μέχρι νεοτέρας σε κρίσιμη κατάσταση.

Για το συμβάν κλήθηκε από την αστυνομία ώστε να δώσει εξηγήσεις η εργαζόμενη η οποία σέρβιρε τα ποτά, ο διευθυντής της ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και ακόμη ένας εργαζόμενος ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.