Πρεμιέρα με απογοήτευση το «Joker 2»: Θεατές ζητούν τα χρήματά τους... πίσω

Επιμέλεια: Newsroom
Πρεμιέρα με απογοήτευση το «Joker 2»: Θεατές ζητούν τα χρήματά τους... πίσω
Οι φανατικοί θαυμαστές του Τζόκερ απογοητεύτηκαν από την πρεμιέρα, με τους περισσότερους να ζητάνε τα χρήματά τους πίσω...

Αρκετά απογοητευμένο φαίνεται ότι είναι το κοινό που παρακολούθησε την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker 2» με πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και την Lady Gaga. Όπως αναφέρουν οι θεατές και οι μεγάλοι fans της πρώτης ταινίας, το σίκουελ είναι μια κακή συνέχεια της πρώτης.

Οι βαθμολογίες στην γνωστή πλατφόρμα Rotten Tomatoes, έχουν πέσει αισθητά σε σύγκριση με την πρεμιέρα της πρώτης, και οι κριτικές δεν είναι καθόλου καλές. Σύμφωνα με τους φανατικούς υποστηρικτές της πολύ επιτυχημένης πρώτης ταινίας το 2019 από τον Phoenix, η φετινή εκδοχή είναι τελείως «ασύνδετη».

Οι εικόνες και οι διάλογοι των δύο πρωταγωνιστών «στα δικαστήρια είναι πολύ βαρετοί», ενώ το γεγονός ότι έχει μετατραπεί σε μιούζικαλ μιας και σε αρκετές περιπτώσεις οι ηθοποιοί αφήνουν τους διαλόγους και τραγουδούν, είναι κάτι που την «βαραίνει» κάνοντάς την αδιάφορη.

Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι θα μπορούσε να ήταν μια φανταστική ταινία, αν ο Τοντ Φίλιπς δεν είχε αυτή την εμμονή να το κάνει μιούζικαλ. Ή απλά αποφάσιζε να μην είναι η συνέχεια του πριν από μια 5ετια επιτυχημένου «Joker».

«Θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη ταινία, αλλά όχι. Αποφάσισαν να το κάνουν ένα κωλομιούζικαλ μόνο και μόνο επειδή είχαν τη Gaga», «πάρα πολύ τραγούδι», «οι κριτικές είναι τόσο κακές που μάλλον αυτό είναι το τέλος της κινηματογραφικής πορείας της Gaga», «η παρουσία της Lady Gaga και όλες αυτές οι μιούζικαλ αηδίες ήταν μια φρικτή ιδέα για το sequel μιας καταπληκτικής ταινίας» συνέχισαν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.