Apple: Έρχονται πολλά νέα προϊόντα και το iOS 18.1 στις 28 Οκτωβρίου

Apple: Έρχονται πολλά νέα προϊόντα και το iOS 18.1 στις 28 Οκτωβρίου
Η Apple αναμένεται να κάνει μαζικές ανακοινώσεις σε λίγες ημέρες.

H Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα τα iPhone 16 και iPhone 16 Pro και πλέον ρίχνει το βλέμμα της στα επόμενα προϊόντα που αναμένονται το 2024.

Σύμφωνα με το Bloomberg και το Newsletter Power On, η αμερικανική εταιρεία θα ανακοινώσει στις 28 Οκτωβρίου τα νέα Mac και τα νέα Mac Mini που θα είναι διαθέσιμα για αγορά στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου.

Το νέο Mac Mini θα συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, μιας και φήμες λένε για σημαντικές αλλαγές και ενσωμάτωση του νέου chip M4, ενώ ο αναλυτής Mark Gurman σημειώνει πως θα έχουμε και εκδόσεις M4 για τα MacBook Pro 14 ιντσών, αλλά και τα MacBook Pro 14 και MacBook Pro 16.

Τέλος, αναμένουμε μια νέα έκδοση του iPad Mini, η οποία και θα είναι η πρώτη μετά το 2021.

Πέραν των παραπάνω, για το πρώτο εξάμηνο του 2025, αναμένουμε από την Apple νέα MacBook Air στις 13 και 15 ίντσες (με το M4 chip), το νέο iPhone SE, τα νέα iPad Air 11 και 13 ιντσών, νέα Magic Keyboards και αναβαθμισμένα AirTags.

Παράλληλα με τα προϊόντα, στις 28 Οκτωβρίου αναμένεται και το iOS 18.1 που θα φέρει την τεχνητή νοημοσύνη της Apple (Apple Intelligence) στα κινητά που είναι συμβατά με αυτό.

Σε πρώτη φάση, το ΑΙ θα προσφέρεται στις ΗΠΑ.