Ανήλικα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησαν 13χρονη μέχρι λιποθυμίας: «Την έβαλαν να γονατίσει και να καπνίσει κάνναβη» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανήλικα κορίτσια στη Θεσσαλονίκη ξυλοκόπησαν 13χρονη μέχρι λιποθυμίας: «Την έβαλαν να γονατίσει και να καπνίσει κάνναβη» (vid)
Η μητέρα της 13χρονης «σπάει» την σιωπή της και συγκλονίζει μετά την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της.

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ένα 13χρονο κορίτσι στην Θεσσαλονίκη από συνομήλικές της, οι οποίες της επιτέθηκαν και την υποχρέωσαν να κάνει χρήση κάνναβης.

Όλα ξεκίνησαν όταν το νεαρό κορίτσι κανόνισε μέσω social media να βρεθεί με τα τέσσερα κορίτσια.

Οι έφηβες έδωσαν ως σημείο συνάντησης το παρεκκλήσι Αγίας Παρασκευής στη Νέα Ευκαρπία. Εκεί την περίμεναν ακόμη δύο 13χρονες και δύο 15χρονες, οι οποίες περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να της επιτεθούν.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ οι ανήλικες ήρθαν σε αντιπαράθεση, λόγο ερωτικής αντιζηλίας, χτυπώντας την πολύ άσχημα. Η ίδια η νεαρή ανέφερε στους Αστυνομικούς ότι κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού έχασε τις αισθήσεις της κι έπεσε αναίσθητη στο έδαφος.

Η μητέρα της, συγκλονίζει: «Την έπιασαν από τα μαλλιά, την έβαλαν να γονατίσει να ζητάει συγγνώμη και δεν ξέρω τι ακόμα. Της είπανε ότι για να φύγει, «θα καπνίσεις». Κάπνισε, και όταν ήθελε να φύγει, την έπιασε η …. από τα μαλλιά, την έβαλε μέσα στο εκκλησάκι, την χαστούκισε και εκείνη και της είπαν ότι για να φύγεις θα πληρώσεις 5 €. Για το τσιγάρο».

«Επειδή η κόρη μου μίλησε με κάποιον πρώην της κοπέλας, βρέθηκε στην ίδια παρέα και απλά μίλησε, εκείνη η κοπέλα την έψαξε μέσω Instagram. Η δικιά μου η κόρη δεν ήθελε να αποδεχτεί το αίτημα της, μέχρι που μεσολάβησε μία άλλη απ’ τις δύο κοπέλες, που είναι από τη γειτονιά και της είπε ότι απλά θέλει να σου μιλήσει και δεν θέλει το κακό σου, δεν θέλει κάτι», είπε η μητέρα του κοριτσιού.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι ανήλικες ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η μητέρα της 13χρονης αναζητούνται.

Η μητέρα της 13χρονης μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι οι δράστιδες αφού επιτέθηκαν την κόρη της στο τέλος της είπαν «την άλλη φορά νεκρή».