Άντρας σκότωσε αστυνομικό που έτρεχε γυμνός στην αυλή του σε κατάσταση αμόκ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άντρας σκότωσε αστυνομικό που έτρεχε γυμνός στην αυλή του σε κατάσταση αμόκ (vid)
Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη σε πολιτεία των ΗΠΑ, όταν ένας αστυνομικός έπεσε από τα πυρά του γείτονά του, βρισκόμενος σε ψυχολογικό σοκ.

Απίστευτη τραγωδία στις ΗΠΑ, για έναν αστυνομικό ο οποίος έχασε θανάσιμα την ζωή του μετά από πυροβολισμό από τον γείτονά του. Ένα τρομακτικό βίντεο που πήρε το φως της δημοσιότητας, καταγράφει όλο το συμβάν πριν τραυματιστεί θανάσιμα ο αστυνομικός.

Το συγκλονιστικό βίντεο απεικονίζει τον αστυνομικό της Ατλάντα, Aubree Horton, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας να είναι σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, και να τρέχει ημίγυμνος στους δρόμους. Το θύμα, έφτασε έξω από την πόρτα ενός σπιτιού, και ξεκίνησε να φωνάζει «Ο Ιησούς να μας σώσει» και «Βοήθεια».

Ο 39χρονος προσπαθούσε να εισβάλλει στο σπίτι και από τις φωνές του ξύπνησε τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον διώξουν. Όπως απεικονίζεται και στο βίντεο ο 39χρονος Αστυνομικός βρισκόμενος σε μια κατάσταση εκτός ελέγχου, πλησίασε την πόρτα του γείτονα του και προσπαθούσε να εισβάλλει μέσα σε αυτό, χωρίς να τα καταφέρνει ωστόσο.

Ο ιδιοκτήτης φαίνεται να φωνάζει κάτι στον αστυνομικό από το εσωτερικό του σπιτιού, στον οποίο εκείνος απαντά: «Όχι, σκότωσέ με». Ο 39χρονος φαινόταν εξαντλημένος στο βίντεο. Κάθεται στα σκαλιά της μπροστινής βεράντας, βάζει τα χέρια του στο πρόσωπό του και αναπνέει βαθιά. «Ποιος είσαι εσύ;» ακούγεται ο γείτονας να φωνάζει από το εσωτερικό του σπιτιού πριν καλέσει τη γυναίκα του, με τον αστυνομικό να απαντά «Σε Αγαπώ».

 

Ο σερίφης της κομητείας Ντάγκλας, Τιμ Πάουντς, ανέφερε πως ο θάνατος του Αστυνομικού προήλθε, μετά από προσπάθειά του να τραυματίσει στον ιδιοκτήτη: «Φοβούμενος για τη ζωή του και υπερασπιζόμενος το σπίτι του, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πυροβόλησε με μία μόνο σφαίρα από το όπλο του, τραυματίζοντας θανάσιμα τον Horton μέσα στο σπίτι του», δήλωσε ο σερίφης

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε επίσης ότι οι δύο δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και ότι δεν υπήρξε καμία οικογενειακή διαταραχή στην οποία να εμπλέκεται ο αστυνόμος πριν από το περιστατικό.

«Πιστεύουμε ότι ο Χόρτον μπορεί να βίωνε ένα επεισόδιο ψυχικής υγείας ή να βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τη στιγμή του περιστατικού», πρόσθεσε ο σερίφης.