Δικηγόρος έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα: «Εδώ θα ρωτάμε, να πηγαίνουν αλλού να τους γλείφουν» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Δικηγόρος έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα: «Εδώ θα ρωτάμε, να πηγαίνουν αλλού να τους γλείφουν» (vid)
Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, με την δικηγόρο που έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή, αναφέροντας πως «εμείς δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις».

Αναπάντεχο συμβάν, συνέβη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όταν ο παρουσιαστής είχε καλέσει τηλεφωνικός την δικηγόρο υπεράσπισης της κατηγορουμένης για την υπόθεση stalker στον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Γιάννης Πλούταρχος έπεσε θύμα, μιας φανατικής θαυμάστριάς του, η οποία τον καταδίωκε καθημερινά επί μήνες. Η γυναίκα, φέρεται να γνώριζε την διεύθυνση του τραγουδιστή στα νότα προάστια και εκεί του άφηνε ερωτικά ραβασάκια και καραμελίτσες.

Αυτή η συνεχής παρακολούθηση, έκανε τον καλλιτέχνη να καταθέσει μήνυση, με την 47χρονη να κατηγορείται για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου στον καλλιτέχνη.

Η δικηγόρος της, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μέσω skype, αλλά αποφάσισε να διακόψει την σύνδεσή της με το κανάλι μετά από παρεμβάσεις, που γίνονταν στην κουβέντα.

 

«Αν συνεχίσετε να με διακόπτετε, θα διακόψω τη σύνδεση. Θα διακόψω τη σύνδεση, είναι η τελευταία φορά. Είστε αναιδής αυτή τη στιγμή. Αν δεν με αφήνετε να ολοκληρώνω… Λοιπόν, γεια σας, γεια σας», είπε η δικηγόρος Πωλίνα Βέλτση και έκλεισε τη σύνδεση.

«Ευγενικός χαιρετισμός», είπε η Άρια Καλύβα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Αν έχουν μάθει να πηγαίνουν αλλού και να τους γλείφουνε, εδώ θα τους ρωτάμε. Εμείς εδώ ρωτάμε, δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Αν δεν τους αρέσουν οι ερωτήσεις και πάνε αλλού και κάνουν θεωρητικές κουβέντες».