Η θαυμάστρια που παρενοχλούσε τον Πλούταρχο: «Απλά παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό ή να ενοχλήσω» (vid)

Η θαυμάστρια που παρενοχλούσε τον Πλούταρχο: «Απλά παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό ή να ενοχλήσω» (vid)
H θαυμάστρια που κατηγορείται πως παρενόχλησε τον Γιάννη Πλούταρχο μίλησε για πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ο τραγουδιστής που προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει θαυμάστρια, η οποία τον παρενοχλούσε καθημερινά επί μήνες.

Η 47χρονη θαυμάστρια μίλησε στον Alpha και ζήτησε συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο: «Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον ίδιο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό ή να ενοχλήσω».

«Από τη στιγμή που μου το γνωστοποίησε, κατάλαβα πως προκάλεσα αναστάτωση τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του» συνέχισε η θαυμάστρια.

Σχετικά με τα ερωτικά γράμματα: «Υπήρχαν κάποια προσωπικά πράγματα, αλλά δεν ήξεραν ότι τον έθιξαν. Ήταν, απλώς, έκφραση δικών μου πραγμάτων, δεν ήξερα πως κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτά».

 

«Καθόμουν τόσες ώρες έξω από το σπίτι του σαν βόλτα και με την ελπίδα πως θα τον συναντήσω. 'Ημουν συναισθηματικά, λίγη, ευάλωτη και βλέποντας στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα, όλο αυτό με παρέσυρε», συμπλήρωσε.

«Πίστευα, αφελώς, πως θα μπορούσα να είχα μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του. Εάν τον έβλεπα από κοντά και μού μίλαγε, θα του μίλαγα» απάντησε η 47χρονη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έπεσε ποτέ μπροστά στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή, για να τον συναντήσει.

«Θα του έλεγα μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία, για την αναστάτωση, για την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα», κατέληξε η θαυμάστρια.