Μαθήτρια στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και μετά ξυλοκοπήθηκε άγρια απο τον ιδιοκτήτη του

Επιμέλεια: Newsroom
Μαθήτρια στο Βόλο έκλεψε μηχανάκι και μετά ξυλοκοπήθηκε άγρια απο τον ιδιοκτήτη του
Σοβαρό περιστατικό συνέβη στον Βόλο με μαθήτρια να κλέβει μηχανάκι και έπειτα να πέφτει θύμα του ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonotanews.gr, μια παρέα μαθητών, βρισκόταν έξω από ένα super market στην περιοχή του Βόλου, πριν γίνει το συμβάν. Εκεί έφτασε ένα άνδρας γύρω στα 50, και επισκέφθηκε το σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει.

Ο άνδρας είχε φτάσει εκεί με δίκυκλο στο οποίο είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω στην μηχανή, προτού φύγει. Αυτό έγινε αντιληπτό από την παρέα και το εν λόγω κορίτσι πήρε το μηχανάκι έβαλε μπρος και έφυγε προς έναν στενό δρόμο της περιοχής. Λίγα μέτρα όμως πιο κάτω, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου, με αποτέλεσμα να πέφτει στο οδόστρωμα και να τραυματίζεται.

Ο 50χρονος, βγήκε από το κατάστημα και όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί έτρεξε κατά πάνω της. Εκεί η μαθήτρια ενώ βρισκόταν τραυματισμένη, δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα με τους περαστικούς να καλούν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, η μαθήτρια, ήταν βαριά χτυπημένη και δεχόταν μπουνιές σε όλο της το σώμα από τον 50χρονο. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι και στη συνέχεια το μετέφερε στο Νοσοκομείο συνοδευόμενο από την μητέρα του, με την Αστυνομία να φτάνει λίγο αργότερα στο σημείο.