Έρευνα για τον θάνατο του Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής δε διαπίστωσε εμφανή τραύματα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έρευνα για τον θάνατο του Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής δε διαπίστωσε εμφανή τραύματα (vid)
Έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ διεξάγει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής.

Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού προκαλώντας μεγάλο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου που μένει στην Αγγλία μαζί με τον γιο τους, τον αναζητούσε για ώρες απ' το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Περίπου στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

 

Λίγο αργότερα στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής από μια πρώτη εξέταση που έκανε στη σορό του Τζορτζ Μπάλντοκ δε διαπίστωσε να φέρει εμφανή τραύματα.

Η σωρός του άτυχου ποδοσφαιριστή θα μεταφερθεί αύριο (10/10) στο νεκροτομείο και νεκροψία και τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν τα αίτια θανάτου του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, η πρώτη εικόνα δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, πιθανότατα, είχε χάσει τη ζωή του αρκετές ώρες πριν εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.