Τραγικό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Γυναίκα παρασύρθηκε από λεωφορείο και σκοτώθηκε

Επιμέλεια: Newsroom
Τραγικό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη: Γυναίκα παρασύρθηκε από λεωφορείο και σκοτώθηκε
Το σώμα της άτυχης γυναίκας εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα.

Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα στα Μετέωρα της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της καθώς παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Κάτω από άγνωστες συνθήκες λύθηκε το χειρόφρενο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες, με το εμπλεκόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 35 «Μετέωρα-Βενιζέλου» να παρασέρνει και να σκοτώνει την άτυχη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς το σώμα της άτυχης γυναίκας εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες, με τρία οχήματα, για τον απεγκλωβισμό της 80χρονης.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

 

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης» αναφέρει ο Οργανισμός.