Huawei Watch Ultimate Green Edition: Η πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο

Huawei Watch Ultimate Green Edition: Η πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο
To Huawei Watch Ultimate Green Edition βάζει και πάλι τα δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Η Huawei κινείται σε πολύ υψηλό επίπεδο στο κομμάτι των smartwatches, κάνοντας μια πολύ πετυχημένη στροφή μετά το εμπάργκο που έχει για τα των κινητών σε επίπεδο hardware και software. Ήδη έχει ρίξει στην αγορά πολλά και διαφορετικά μοντέλα και επανήλθε στην πρόσφατη εκδήλωσή της στη Βαρκελώνη στο Huawei Watch Ultimate, το κορυφαίο της προϊόν στην κατηγορία.

Το Huawei Watch Ultimate Green Edition είναι ένα προϊόν που κινείται αισθητικά και κατασκευαστικά στα υψηλότερα επίπεδα και φανερώνει από το άνοιγμα του κουτιού αγοράς τον premium χαρακτήρα του. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από υγρό μέταλλο με βάση το ζιρκόνιο, για να προσφέρει αντοχή σε υψηλότερα επίπεδα από ποτέ, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το γυαλί που είναι προστατευμένο από ζαφείρι. Στο κουτί αγοράς θα βρει κανείς πέραν του μεταλλικού μπρασελέ και ένα πράσινο λουράκι που είναι ιδανικό για όσους αθλούνται, αφού απομακρύνει τον ιδρώτα και προσφέρει και ένα πιο sport look.

Από πλήκτρα έχουμε την περιστρεφόμενη κορώνα στο επάνω δεξιά τμήμα μαζί με το πλήκτρο μενού στο κάτω δεξιά τμήμα. Πέραν του να σας οδηγήσει στο κεντρικό μενού της συσκευής, λειτουργεί και ως σημείο επαφής για το ηλεκτροκαρδιογράφημα που μπορεί να κάνει το ρολόι μέσω ενός ειδικού αισθητήρα. Τέλος, έχουμε στα αριστερά το πλήκτρο expedition, που ενεργοποιεί μετρήσεις και μηχανισμούς για δραστηριότητες άσκησης και άθλησης που λαμβάνουν χώρα εκτός σπιτιού. Με το ανανεωμένο TruSeen μπορεί ακόμη να μετράει σε πραγματικό χρόνο πολλές ενδείξεις υγείας, όπως το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα, τους καρδιακούς παλμούς, τη θερμοκρασία δέρματος τα επίπεδα στρες και την ποιότητα του ύπνου.

 

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 1,5 ίντσας, είναι τεχνολογίας LTPO AMOLED και έχει ανάλυση 466x466 pixels με πυκνότητα στα 311ppi. Λόγω τεχνολογίας και ρυθμίσεων, λειτουργεί άριστα ακόμη και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια, ενώ και κάτω από την επιφάνεια του νερού μπορεί να δώσει ανά πάσα χρονική στιγμή μια πληρέστατη εικόνα των δεδομένων του.

Η ειδική αυτή έκδοση του Huawei Watch Ultimate έρχεται και με κάτι ξεχωριστό για τους φίλους του γκολφ. Προσφέρει 15 χιλιάδες χαρτογραφημένα γήπεδα σε όλο τον κόσμο και με χρήση τρισδιάστατων εφέ μπορεί να αποδώσει στην οθόνη του τη διαμόρφωση του επιπέδου, τα διάφορα εμπόδια που υπάρχουν, αλλά και χρήσιμα στοιχεία της στιγμής, όπως η κατεύθυνση του ανέμου και η έντασή του. Με την ενίσχυση της τεχνητής νοημοσύνης, δε, μπορεί να προτείνει και το καλύτερο μπαστούνι ή και τον καλύτερο τρόπο για το επόμενο χτύπημά σας.

Συνολικά, το Huawei Watch Ultimate Green Edition είναι μια ακόμη καλύτερη έκδοση του κορυφαίου ρολογιού της εταιρείας και ίσως ενός από τα καλύτερα premium smartwatches που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά. Η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία έως και 14 ημέρες (φορτίζει στο 100% σε κάτι λιγότερο από μία ώρα) και κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο από πλευράς επιδόσεων, όσο και από εμφάνιση.