Η ιδανική περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας με τάση ακμής: Οι περιπτώσεις των Γιαμάλ, Άλισον και Χόιλουντ

Branded Content Team
Η ιδανική περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας με τάση ακμής: Οι περιπτώσεις των Γιαμάλ, Άλισον και Χόιλουντ
Η λιπαρότητα, η ακμή και οι ατέλειες δεν έχουν «θέση» στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή της ενηλικίωσης ενός άνδρα, η εμφάνιση της ακμής στην επιδερμίδα του προσώπου του μπορεί να γίνει ιδιαιτέρως ενοχλητική, ακόμη και σε ήπια μορφή. Οι κύριες αιτίες της ακμής είναι η υπερπαραγωγή σμήγματος, η συσσώρευση νεκρών κυττάρων στους πόρους της επιδερμίδας, ο πολλαπλασιασμός των βακτηρίων της ακμής και η συνακόλουθη φλεγμονή.

Η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτές τις αιτίες είναι η υπερβολική δραστηριότητα των ανδρογόνων, δηλαδή των ορμονών του ανδρικού φύλου. Σε κάθε περίπτωση όμως, όποια κι αν είναι η αιτία, ένα είναι σίγουρο: η ακμή επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία και κατά συνέπεια, την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα, σε κάθε ηλικία.

Περιποίηση προσώπου και ποδόσφαιρο

Μιας και το θέμα της περιποίησης της ανδρικής επιδερμίδας μας απασχολεί αρκετά, ο Βασίλης Τσίγκας κάλεσε στο στούντιο του Gazzetta.gr την Beauty Editor του Jenny.gr, Αλεξάνδρα Τρύφωνος, για να μας σχολιάσει την επιδερμίδα του προσώπου τριών διάσημων ποδοσφαιριστών με τάση ακμής: Tου Λαμίν Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα, του Άλισον Μπέκερ της Λίβερπουλ και του Ράσμους Χόιλουντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ευτυχώς, στις μέρες μας, το skincare ή αλλιώς η σωστή περιποίηση της επιδερμίδας δεν αποτελεί ταμπού. Έχει πάψει να απευθύνεται αποκλειστικά στο γυναικείο φύλο και οι άνδρες, ολοένα και περισσότερο, ενδιαφέρονται για την υγεία της επιδερμίδας τους. Άλλωστε, γνωρίζουν ότι ένα υγιές και καθαρό δέρμα αντικατοπτρίζει έναν συνολικά υγιή και δυνατό οργανισμό που είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε απρόοπτο της καθημερινότητας.

Η σωστή περιποίηση της ανδρικής επιδερμίδας με τάση ακμής

...

Αν παρατηρείς κι εσύ στο δέρμα σου αυξημένη λιπαρότητα, μαύρα στίγματα, σπυράκια και ερυθρότητα, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα απλό, εύκολο και αποτελεσματικό πλάνο φροντίδας, ακριβώς όπως αυτό που προσφέρει η πρωτοποριακή σειρά περιποίησης κατά της ακμής, Helenvita Acnormal.

Παρέχει εγγυημένη 5πλη δράση: Ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος, μείωση της ερυθρότητας, μείωσης της υπερκερατινοποίησης του θύλακα της τρίχας, διόρθωση των ατελειών, καθώς και προστασία της φυσιολογικής χλωρίδας της επιδερμίδας. Βελτιώνει όλα αυτά τα συμπτώματα και τις ατέλειες που δημιουργεί η ακμή, χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα. Το αποτέλεσμα; Μια αψεγάδιαστη και απόλυτα υγιής επιδερμίδα.

Τα must-have της σειράς Helenvita Acnormal

Το Helenvita Acnormal Cleansing Gel

...

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, αποτελεί θεμελιώδες στάδιο για ένα υγιές δέρμα. Το Helenvita Acnormal Cleansing Gel, ιδανικό για το πρόσωπο, την πλάτη και το στέρνο (σημεία όπου είναι πιθανό να παρουσιαστεί η ακμή) προσφέρει βαθύ καθαρισμό στην επιδερμίδα. Είναι ενισχυμένο με σύμπλοκο Ολιγοσακχαρίτη Φυκιών με θειικό ψευδάργυρο που ρυθμίζει τη λιπαρότητα, την έκκριση σμήγματος και μειώνει την ερυθρότητα.

Το Σαλικυλικό Οξύ σε περιεκτικότητα 0.2% που βρίσκεται στη σύνθεσή του συμβάλλει στη διάνοιξη των φραγμένων πόρων, ενώ η Αλλαντοϊνη, η Πανθενόλη και η Aloe Vera ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το δέρμα, αφήνοντάς το λείο, με αίσθηση άνεσης και απαλότητας. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 200ml, καθώς και σε συσκευασία των 400ml που συμφέρει να έχεις στο μπάνιο σου για να μην ξεχνάς ποτέ να καθαρίζεις σωστά το δέρμα σου.

Το Helenvita Acnormal Rebalancing Emulsion

...

Μπορεί να έχεις ακούσει πως το λιπαρό δέρμα και δέρμα με τάση ακμής δεν έχει ανάγκη ενυδάτωσης. Αυτό στην πραγματικότητα είναι ένας μύθος που αξίζει να καταρρίψουμε. Κάθε τύπος δέρματος έχει ανάγκη από ενυδάτωση, αρκεί να έχεις επιλέξει το ιδανικό προϊόν ενυδάτωσης για τον τύπο και τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σου. Το ενυδατικό γαλάκτωμα Helenvita Acnormal Rebalancing Emulsion για το πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την ενυδατική περιποίηση της λιπαρής επιδερμίδας.

Στη φόρμουλά του βρίσκουμε το σύμπλοκο Ολιγοσακχαρίτη Φυκιών με θειικό ψευδάργυρο που ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και μειώνει την ερυθρότητα της επιδερμίδας, το σύμπλοκο Σαλικυλικού Οξέος – Κυκλοδεξτρίνης που συμβάλλει στη διάνοιξη των πόρων και στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, καθώς και τον συνδυασμό Αλλαντοίνης, Πανθενόλης και Aloe Vera που προσφέρει ενυδάτωση και καταπράυνση της επιδερμίδας.

Τα Helenvita Anti-Blemish Patches

...

Να θυμάσαι πως η στοχευμένη φροντίδα είναι το «κλειδί» για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακμής. Έτσι λοιπόν, μόλις δεις ένα σπυράκι να εμφανίζεται στο δέρμα σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το «προλάβεις» για να αποτρέψεις το ενδεχόμενο μιας πιθανής μόλυνσης στη γύρω περιοχή της επιδερμίδας του προσώπου σου. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Εφαρμόζοντας τοπικά, επάνω στο σπυράκι, ένα διάφανο αυτοκόλλητο επίθεμα Helenvita Acnormal Anti-Blemish Patch. Σε 6 ώρες θα παρατηρήσεις πως το σπυράκι έχει μειωθεί σημαντικά ή έχει εξαφανιστεί, χάρη στη σύνθεσή του όπου είναι εμπλουτισμένη με Πολυσακχαρίτες Φυκιών, Σαλικυλικό Οξύ και Πράσινο τσάι. Η συσκευασία διαθέτει 40 patches, επομένως η καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια σου.

H σειρά περιποίησης Acnormal της Helenvita προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της ακμής, αποκαλύπτοντας μέρα με την ημέρα μια επιδερμίδα που δείχνει και «αισθάνεται» πιο υγιής, και καθαρή.

Κείμενο: Αλεξάνδρα Τρύφωνος

Κάμερα / Φωτογραφίες: Νεκτάριος Σταθόπουλος

Μοντάζ: Μαριάννα Αρφαρά

Branded Content