Η σύζυγος του Θωμά Ναζλίδη πήγε στο Deal: «Πλάκα κάνεις τώρα, απίστευτο», της είπε ο Θαναηλάκης (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η σύζυγος του Θωμά Ναζλίδη πήγε στο Deal: «Πλάκα κάνεις τώρα, απίστευτο», της είπε ο Θαναηλάκης (vid)
Η γυναίκα του Θωμά Ναζλίδη συμμετείχε ως παίκτρια στο Deal και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της διατηρεί ακαδημία ποδοσφαίρου.

Το σημερινό επεισόδιο του Deal (11/10), είχε έξτρα ποδοσφαιρική νότα εκτός από εκείνη του Γιώργου Θαναηλάκη. Ο παρουσιαστής, ο οποίος είναι και ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητικούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα, συνάντησε την γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θωμά Ναζλίδη.

Ο λόγος για την Έλενα, μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της στο Deal, και όταν αποκάλυψε το ποια είναι άφησε άναυδο τον Γιώργο Θαναηλάκη.

Η Έλενα δεν ήταν στην θέση της διεκδικήτριας, αλλά βρισκόταν στα κουτιά, και όταν έγινε η σχετική γνωριμία τότε αποκάλυψε και το ποια είναι. Μάλιστα όπως ανέφερε, μαζί με τον άνδρα της διατηρούν και μια ακαδημία ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή με τι ασχολείται: «Έχω τελειώσει αισθητικός, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτό τώρα. Έχουμε με τον άντρα μου μια ακαδημία ποδοσφαίρου» απάντησε.

 

Εκεί, ο Θαναηλάκης την ρώτησε: «Ποιος είναι ο σύζυγός σου;», με εκείνη να απαντά το όνομα του Θωμά Ναζλίδη, και τον παρουσιαστή έκπληκτο να λέει: «Πλάκα κάνεις τώρα, απίστευτο».