Θρίλερ στο Κεντάκι: 32χρονη διαμέλισε την μητέρα της και την μαγείρεψε (vid)

Θρίλερ στο Κεντάκι: 32χρονη διαμέλισε την μητέρα της και την μαγείρεψε (vid)
Μια ανατριχιαστική υπόθεση στο Κεντάκι των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου.

Υπόθεση βγαλμένη από σενάριο θρίλερ έχει «παγώσει» τις ΗΠΑ, καθώς μια 32χρονη στο Κεντάκι συνελήφθη, όταν η αστυνομία βρήκε στο σπίτι της ένα διαμελισμένο πτώμα, το οποίο πιθανότατα ανήκει στην μητέρα της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε μια κατσαρόλα ανθρώπινα υπολείμματα.

Ένας άνδρας κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι ανακάλυψε το πτώμα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν και πήγε να κάνει κάποιες εργασίες σε ακίνητα. Ανακάλυψε σημάδια σύρσιμο στο γρασίδι, τα οποία οδήγησαν στο διαμελισμένο πτώμα της γυναίκας, που βρίσκονταν στην πίσω αυλή. Τα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του θύματος είχαν αποκολληθεί από το σώμα της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία συνέλαβε την 32χρονη Torilena May Fields, η οποία είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι της στο Mount Olivet. Αν και η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πτώματος, πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν ότι το θύμα ήταν η μητέρα της, Trudy Fields.

Η Torilena May Fields αρχικά αρνήθηκε να αποκριθεί στο αίτημα των αστυνομικών και να βγει έξω για να εξεταστεί. Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις, η 32χρονη βγήκε από το οίκημα, έχοντας αίμα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση.

Η έρευνα του ακινήτου αποκάλυψε ένα ματωμένο στρώμα που περιείχε πολλαπλά μέρη του σώματος και όργανα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης μια κατσαρόλα στο φούρνο που περιείχε κάτι που φαινόταν να είναι μαγειρεμένα ανθρώπινα μέρη του σώματος. Η κατσαρόλα ήταν ακόμα ζεστή όταν την βρήκαν οι Αρχές.

Βρέθηκαν επίσης τούφες από μαλλιά. Ο εργάτης ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι είχε βρεθεί στο ακίνητο την προηγούμενη ημέρα και είχε δει τόσο το θύμα όσο και την κόρη της. «Στις 8 Οκτωβρίου, ο μάρτυρας είπε ότι η Torilena έκανε μάγια», σημείωσαν οι αστυνομικοί.