Ανατροπή στον «Εκατομμυριούχο»: Η αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανατροπή στον «Εκατομμυριούχο»: Η αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω (vid)
Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο σημερινό (13/10) «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το δημοφιλέστερο παιχνίδι γνώσεων της ελληνικής τηλεόρασης, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 20:00 έρχεται σε Sunday Edition για να χαρίσει ακόμα περισσότερες γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης με ένα special επεισόδιο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για άλλη μια σεζόν, δίνει το σύνθημα ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Ωστόσο, στο επεισόδιο της Κυριακής (13/10) έρχεται μια μεγάλη αλλαγή που αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές.

Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μία ακόμα βοήθεια (4η) δίνοντάς τους τη δυνατότητα να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον στόχο του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

«Κυρίες και κύριοι, σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα για τον Εκατομμυριούχο γιατί εγκαινιάζουμε την τέταρτη βοήθεια! Τι σημαίνει τέταρτη βοήθεια», λέει στο τρέιλερ ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

 

Η 4η βοήθεια είναι η «αλλαγή ερώτησης» και εξασφαλίζει στους παίκτες τη δυνατότητα, να αντικαταστήσουν μία ερώτηση με μία καινούργια. Πώς θα διαχειριστούν οι παίκτες τη νέα αυτή 4η βοήθεια; Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν και πώς θα επηρεάσει το παιχνίδι τους;