Επιμένει ο Γκλέτσος για την εισαγωγή ιερόδουλων για τους μετανάστες: «Τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επιμένει ο Γκλέτσος για την εισαγωγή ιερόδουλων για τους μετανάστες: «Τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό» (vid)
Για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε o Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος επέμεινε στην πρότασή του για την εισαγωγή ιερόδουλων για τους μετανάστες.

Σάλο προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες οι δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος είχε προτείνει εισαγωγή ιερόδουλων από τις χώρες προέλευσης των μεταναστών προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Μιλώντας στο MEGA, το πρωί της Κυριακής (13/1) ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην άποψή του λέγοντας: «Φέρνουν διάφορους μετανάστες και τους λένε “περάστε στη χώρα” και δεν φροντίζουν το πώς αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε οίκο ανοχής. Όταν η τεστοστερόνη βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο».

Και πρόσθεσε: «Είναι μία σκληρή πραγματικότητα που ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες εκατοντάδες άνθρωποι που είναι μετανάστες, τους οποίους στους οίκους ανοχής – για λόγους που δεν θα τους εξετάσουμε τώρα – δεν τους δέχονται. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να φροντίσει η πρεσβεία να φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες».