Πανικός σε πτήση: Επιβάτιδα απαίτησε από τον πιλότο να γυρίσει πίσω επειδή ξέχασε το κινητό της (vid)

Πανικός σε πτήση: Επιβάτιδα απαίτησε από τον πιλότο να γυρίσει πίσω επειδή ξέχασε το κινητό της (vid)
Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε μια γυναίκα που επέβαινε σε αεροπλάνο απαιτώντας από τον πιλότο να γυρίσει πίσω.

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η πτήση της Frontier Airlines από το Σαν Ντιέγκο στο Λας Βέγκας, καθώς μια επιβάτιδα απαίτησε από τον πιλότο να κάνει... αναστροφή στο αεροπλάνο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει στα μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου. Είχε ξεχάσει στο αεροδρόμιο το κινητό της και απαιτούσε από τον πιλότο να γυρίσει πίσω το αεροπλάνο για να το πάρει.

Οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσης παρακολουθούσαν άναυδοι το σκηνικό, ενώ κάποιος βιντεοσκόπησε το επεισόδιο και στη συνέχεια το ανέβασε στο TikTok με την λεζάντα, «Η κυρία τρελαίνεται στην πτήση της Frontier». Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 300.00 προβολές.

«Αν ήμουν λευκή θα σταματούσες το αεροπλάνο», ακούγεται να λέει η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια ισχυρίζεται τρελά πράγματα. «Γέλα, αλλά να ξέρεις είμαι πρόεδρος ολόκληρης αυτής της θεϊκής χώρας. Δείτε ειδήσεις».

 

«Πρέπει να κατέβω από αυτό το αεροπλάνο και σας λέω ευθέως ότι δεν πρέπει να έρχεστε σε αντιπαράθεση με κάποιον λόγω του χρώματος που έχει στο δέρμα του», συνέχισε να λέει στα μέλη του πληρώματος.

Ένα από αυτά της εξήγησε ότι δεν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω το αεροπλάνο για να πάρει πίσω το τηλέφωνό της και εκείνη απάντησε ότι της έλεγαν «ψέματα από τον λάκκο της κόλασης».

Δεν έγινε σαφές αν η πτήση καθυστέρησε μετά από αυτό το περιστατικό, ωστόσο ένα αεροπορικό blog έκανε λόγο για μια πτήση της 12ης Οκτωβρίου που είχε 30 λεπτά καθυστέρηση.

Το επεισόδιο ωστόσο, δεν έμεινε εκεί καθώς η γυναίκα ήταν αποφασισμένη να δώσει και συνέχεια. Ακολούθησε η καταγγελία της στην Frontier Airlines, κατηγορώντας την εταιρεία ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες.

@jenskilicious #Sandiego to #lasvegas lady goes crazy for forgetting her phone at the gate area. She blames #frontierair 😂 First part is cut off, but she got crazier and claimed to the the president of the country and then that she was an affirmed soverign ruler in the government and owns 7 continents 😵‍💫☠️#frontierairlines ♬ original sound - Jen Ski