Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατήγγειλε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου: Το Υπουργείο Μεταφορών διέταξε έρευνα

Επιμέλεια: Newsroom
Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατήγγειλε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου: Το Υπουργείο Μεταφορών διέταξε έρευνα
Η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε μια ανάρτηση στην οποία καταγγέλλει έναν οδηγό λεωφορείου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, σε ανάρτησή της στο Χ (Twitter) κατήγγειλε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έχει αναρτήσει ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει τον οδηγό, να της φωνάζει και εκείνη να του λέει: «Οδηγός λεωφορείου απειλείς τους ανθρώπους; Θα σε βγάλω στα κανάλια. Τραβάω βίντεο».

«Τραβάς φωτογραφία, θα σου πάρω τον αριθμό και θα σου κάνω», της λέει ο οδηγός.

Μάλιστα στην ανάρτησή της γράφει: «Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δεν πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βιντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Και μη χειρότερα».

 

Το Υπουργείο Μεταφορών διέταξε έρευνα

Μετά από αυτή την ανάρτηση το υπουργείο Μεταφορών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τη διοίκηση του οργανισμού να διερευνήσει το περιστατικό άμεσα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών

«Σε συνέχεια του περιστατικού εξύβρισης επιβατών από οδηγό, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14/10/2024, σε αστικό λεωφορείο της Ο.ΣΥ, o Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, ζήτησε από τη Διοίκηση του Οργανισμού να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και τον πειθαρχικό έλεγχο του εμπλεκόμενου οδηγού, που ήδη δρομολογήθηκε από την Ο.ΣΥ.
Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους περιστατικά καταδικάζονται απερίφραστα και δεν γίνονται ανεκτά
».