Βίκυ Κάβουρα για Τζαβέλλα: «Με κάνει χαρούμενη που βλέπω πόσο πολύ αγαπάνε τον Γιώργο οι άντρες» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίκυ Κάβουρα για Τζαβέλλα: «Με κάνει χαρούμενη που βλέπω πόσο πολύ αγαπάνε τον Γιώργο οι άντρες» (vid)
Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Τζαβέλλα και στην σχέση τους.

H Βίκυ Κάβουρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night Show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, στην εγκυμοσύνη αλλά και στην καριέρα της.

«Μου το λένε ότι έχει γλυκάνει το πρόσωπό μου αλλά εγώ δε βλέπω διαφορά… Δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολη η εγκυμοσύνη αλλά, δεν ήταν και αυτό που μου έλεγαν. Με είχαν αγχώσει πάρα πολύ. Όλα έχουν τη ροή τους, ξέρει η ζωή… Δεν έκανα ποτέ τεστ εγκυμοσύνης. Ο Γιώργος ήξερε ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Δε ξέρω πως το κατάλαβε. Μου είπε να πάμε στο γιατρό, πήγαμε και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Όταν με πήρε η γιατρός και μου είπε συγχαρητήρια, την ρώτησα γιατί και μου είπε ότι είμαι έγκυος, της έκλεισα το τηλέφωνο. Πήρα τον χρόνο μου και μετά την πήρα πίσω. Όταν το είπα στον Γιώργο μου λέει, "το ξέραμε" και του λέω, "συγγνώμη, αυτή είναι η αντίδρασή σου;"», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Όπως είπε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της έφαγε φαγητά που πριν δεν της άρεσαν, ενώ μιλώντας για τον σύντροφό της τόνισε πως είναι ο κατάλληλος για εκείνη.

«Για μένα είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την οικογένειά του και που μοιάζουμε στην ψυχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Με κάνει πολύ χαρούμενη, που βλέπω πόσο πολύ τον αγαπάνε οι άντρες»

Ωστόσο τόνισε πως την κάνει χαρούμενη που βλέπει πόσο πολύ αγαπάνε τον Γιώργο Τζαβέλλα οι άντρες.

«Με κάνει πολύ χαρούμενη, που βλέπω πόσο πολύ τον αγαπάνε οι άντρες. Αυτό δεν είναι εύκολο για άντρα, είστε λίγο κοκόρια οι άντρες μεταξύ σας. Όχι όλοι. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα», τόνισε η ηθοποιός.

«Τον αγαπάνε και από διαφορετικές ομάδες, που αυτό είναι το πολύ δύσκολο. Γιατί, πάντα είναι μερικοί κολλημένοι αλλά στον Γιώργο λες και δεν βλέπουν ομάδα, βλέπουν τα μάτια του, είναι καθαρά μάτια, αυτή η ψυχή του βγαίνει στα μάτια», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Βίκυ Κάβουρα να συμφωνεί μαζί του.