«Ιερέας» ρίχνει τα χαρτιά και ζητάει χρήματα: Λέει ότι λύνει μάγια και διαβάζει… ρούχα, «θα σας πω τι κάνετε και πληρώνετε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Ιερέας» ρίχνει τα χαρτιά και ζητάει χρήματα: Λέει ότι λύνει μάγια και διαβάζει… ρούχα, «θα σας πω τι κάνετε και πληρώνετε» (vid)
Βίντεο δείχνει ιερέα να ρίχνει τα χαρτιά σε πιστούς στην εκκλησία και να ζητάει στο τέλος την αμοιβή του.

Ιερέας, που λειτουργεί σε εκκλησία συγκεντρώνει πιστούς και τους παίρνει χρήματα διαβάζοντας τους το χέρι και τα... ρούχα. Ο πάτερ συστήνεται ως πατέρας Χριστόφορος και εξαπατά τους πιστούς.

Ο ιερέας συναντά τους «πελάτες» του μέσα στον χώρο της εκκλησίας, στο κέντρο της Αθήνας. Υποδέχεται εκεί τους πιστούς για να τους πει το μέλλον τους σε ένα δωμάτιο, μέσα στον χώρο της εκκλησίας, μ’ ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, τηλεόραση, τζάκι, κουζίνα, μπάνιο και όλα τα κομφόρ.

Όταν η πόρτα κλείνει ο παπάς προσπαθεί να βρει ότι μπορεί μέσω της τύχης για να φανεί πιστευτός στους πιστούς.

Μάλιστα, ο ρασοφόρος εξηγεί την «τέχνη» του και αποκαλύπτει ότι εκτός από την χαρτομαντεία, την οποία εκείνος ονομάζει «σοφία των αριθμών» μπορεί να λύσει μάγια, αλλά και να διαβάσει… ρούχα!

 

Στο τέλος ζητάει χρήματα από τους πιστούς, με την επίσκεψη να διαρκεί περίπου δέκα λεπτά, ενώ όπως αναφέρεται η... ταρίφα κυμαίνεται από 20 ευρώ και πάνω. Ανάλογα τον βαθμό «δυσκολίας».