Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret είναι ΑΕΚ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret είναι ΑΕΚ (vid)
Το μοντέλο, Ανθή Φακιδάρη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα.

Η Ανθή Φακιδάρη είναι η Ελληνίδα καλλονή που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret.

Μόλις στα 21 της χρόνια έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του μόντελινγκ.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, η Ανθή Φακιδάρη τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνου, ενώ πρόσφατα στη Νέα Υόρκη περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren.

 

Η Ανθή Φακιδάρη είναι οπαδός της ΑΕΚ

Η Ανθή Φακιδάρη ωστόσο έχει και κιτρινόμαυρα συναισθήματα, αφού είναι οπαδός της ΑΕΚ και μάλιστα έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα, μαζί με τον πατέρα της.

Σε φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η ίδια μαζί με τον πατέρα της έχει βρεθεί στο ΟΑΚΑ παλαιότερα για να δει την ΑΕΚ αλλά και στην Opap Arena.

Ανθή Φακιδάρη

Ανθή Φακιδάρη

Μάλιστα σε λογαριασμό της στο Facebook έχει αναρτήσει μια φωτογραφία όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, φορώντας την φανέλα της Ένωσης.

Το βιογραφικό της Ανθής Φακιδάρη

Το μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ο πατέρας της έχει καταγωγή από την Κρήτη και η μητέρα της από τα Τρίκαλα. Ωστόσο, η ίδια αυτή τη στιγμή μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Αθήνα, Παρίσι και Μιλάνο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε όταν μια ημέρα επισκέφθηκε τον πατέρα της στο πλατό του Alpha, όπου εργαζόταν ως camera-man. Εκεί την προσέγγισαν για πρώτη φορά και της είπαν ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον στον χώρο της μόδας.