Θεραπευτικό μασάζ: Η αρχαιότερη μέθοδος ίασης του σώματος

Newsroom
Θεραπευτικό μασάζ: Η αρχαιότερη μέθοδος ίασης του σώματος
Το μασάζ ή αλλιώς μάλαξη, είναι ένα σύνολο χειρισμών που εφαρμόζονται στο σώμα με στόχο την άμεση ανακούδιση από πόνους και "πιασμένους" μύες.

Το μασάζ φημίζεται για τη χαλαρωτική του δράση στο σώμα μας με τις ευεργετικές του επιδράσεις για τον οργανισμό να είναι πολλαπλές. Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν για τη θεραπευτική μέθοδο του μασάζ είναι πως απομακρύνει τις τοξίνες από τα κύτταρα ενισχύοντας τη σωστή διοχέτευση των θρεπτικών συστατικών σε αυτά.

Για τα περισσότερα άτομα που έρχονται αντιμέτωποι με άγχος και ένταση σε συχνό επίπεδο το μασάζ είναι αναμφίβολα η τεχνική που θα συμβάλλει στη μείωση του στρες και στη πνευματική ηρεμία του ατόμου.

Αποδεδειγμένα το μασάζ μειώνει την παραγωγή της ορμόνης του άγχους, την κορτιζόλη, που συγκεντρώνεται εντόνως στη περιοχή των ώμων και του λαιμού, εκεί όπου συσσωρεύεται το άγχος ως επί το πλείστον. Όταν οι μύες είναι επώδυνοι, το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη σωστή κυκλοφορία του αίματος προσφέροντας ανακούφιση στο άτομο.

e

Βάλε το μασάζ στη ζωή σου επιλέγοντας το Massage Art

Μετά από μία ημέρα σκληρής δουλειάς, εξαντλητικής περιπλάνησης στη πόλη ή έντονης αθλητικής δραστηριότητας η απόλυτη διαφυγή από τη καθημερινότητα και το στρες είναι το μασάζ. Στο Massage Art, το καταφύγιο της χαλάρωσης, η ευεξία και ξεκούραση είναι συνώνυμα με τον επαγγελματισμό και την πλήρη γνώση τεχνικών μασάζ.

Υπογραφή στη τέχνη του μασάζ

Στο MASSAGE ART, στον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και spa, οι επισκέπτες του επιλέγουν υπηρεσίες ευεξίας, ψυχικής ανάτασης και
αναζωογόνησης του ταλαιπωρημένου οργανισμού μας, σχεδιασμένες με αγάπη, επαγγελματισμό, φροντίδα και σεβασμό για κάθε ανάγκη.

Στο ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον του MASSAGE ART, στο Χαλάνδρι, πολύ κοντά στην πλατεία Δούρου, η χαλάρωση και η ευεξία, με ευρεία γκάμα υπηρεσιών σώματος και προσώπου, συνθέτουν μια ολιστική εμπειρία.

s

Τα έμπειρα, εξειδικευμένα χέρια των επαγγελματιών massage therapists του MASSAGE ART, με την ευεργετική και ωφέλιμη χρήση
αγνών, φυσικών ελαίων και προϊόντων, σας εγγυώνται πλήρη περιποίηση του εαυτού σας.

Στο MASSAGE ART, επί της λεωφόρου Πεντέλης 72 (2 ος όροφος) θα νιώσετε το ιδανικό revitalizing experience: Journey to Wellness!

Το μασάζ είναι τέχνη και τώρα μπορεί να γίνει τακτική συνήθεια όλων μας. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και κάντε την κράτηση σας.

Επισκεφθείτε το MASSAGE ART, λεωφόρος Πεντέλης 72, στο Χαλάνδρι και ζήστε το δικό σας, μοναδικό Journey to Wellness!

Για ηλεκτρονικές κρατήσεις www.massageart.gr
Τηλεφωνικά 2110 130310 ή μέσω email [email protected]

Facebook Acount: https://www.facebook.com/massagearthalandri

Δείτε αναλυτικά τον χώρο ΕΔΩ