Άγγλος πατέρας έδωσε κοκαΐνη και προσέλαβε ιερόδουλη για να κάνει... άνδρα τον 13χρονο γιο του

Επιμέλεια: Newsroom
Άγγλος πατέρας έδωσε κοκαΐνη και προσέλαβε ιερόδουλη για να κάνει... άνδρα τον 13χρονο γιο του
Μπαμπάς 13χρονου προσέλαβε ιερόδουλη για να συνευρεθεί μαζί του και κατέληξε στα δικαστήρια.

Πατέρας έδωσε κοκαΐνη και προσέλαβε ιερόδουλη γυναίκα για να κάνει... άνδρα τον 13χρονο γιο του, με τον μικρό να αρνείται και τον πατέρα να του λέει «μην γίνεσαι «μ***ς» σύμφωνα με το δικαστήριο.

Ο πατέρας έκλεισε δύο δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο στο Bromley, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο και κανόνισε να βρεθούν δύο ιερόδουλες γυναίκες εκεί. Ο γιος αρνήθηκε και του είπε ότι δεν θέλει να συνευρεθεί με τη μία η οποία φέρεται να ήταν 26 χρονών.

Μάλιστα οι χυδαιότητες του πατέρα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αργότερα πρόσφερε στον 13χρονο γιο του μια γραμμή κοκαΐνης, με το παιδί να του απαντά: «Είμαι 13 ετών, αυτό είναι γελοίο». Ο πατέρας δήλωσε αργότερα ένοχος για τη σεξουαλική δραστηριότητα στην οποία παρότρυνε το παιδί του καθώς και για την προσφορά κοκαΐνης.

Η 26χρονη μάλιστα φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με τον μικρό σε ένα άλλο δωμάτιο από εκείνο που βρισκόταν ο πατέρας του. Σε δηλώσεις του στην αστυνομία το αγόρι είπε ότι δεν ήθελε να το κάνει και ότι έμεινε με την αηδία, ενώ ο πατέρας πλήρωσε 180 ευρώ την κάθε ιερόδουλη.

 

Όταν η μητέρα του παιδιού έμαθε τι είχε συμβεί, πήγε με τον γιο της στο αστυνομικό τμήμα και ο πατέρας συνελήφθη λίγο αργότερα, με τον δικαστή της υπόθεσης να του επιβάλλει 5ετή ποινή φυλάκισης.