Άρπαξε όσο το δυνατόν περισσότερα τηλέφωνα σε 40 δευτερόλεπτα για να αποδείξει πόσο εύκολη είναι η δουλειά των κλεφτών (vid)

Άρπαξε όσο το δυνατόν περισσότερα τηλέφωνα σε 40 δευτερόλεπτα για να αποδείξει πόσο εύκολη είναι η δουλειά των κλεφτών (vid)
Ένας νεαρός παρκουρίστας διάβασε σε μια έκθεση της Αστυνομίας ότι ένα τηλέφωνο κλέβεται κάθε έξι λεπτά στο Λονδίνο και αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο για να αποδείξει πώς γινεται...

Ένας παρκουρίστας στην Αγγλία έκλεψε τα τηλέφωνα ένα σωρό ανθρώπων στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ για να αποδείξει πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει μια κλοπή και πόσο εύκολη είναι η δουλειά των ληστών και των πορτοφολάκηδων.

Ο 31χρονος έτρεξε στο κέντρο του Μάντσεστερ και βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να αρπάζει τα τηλέφωνα από τα χέρια ανυποψίαστων περαστικών, και μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, είχε ήδη απομακρυνθεί.

Διάφορα βίντεο στα social media τον δείχνουν να περνάει μπροστά από ανθρώπους και να αρπάζει τα τηλέφωνα από τα χέρια τους, προτού το... βάλει στα πόδια.

Ο νεαρός χρησιμοποίησε τις ικανότητες του στο παρκουρ για να αποφύγει το οργισμένο πλήθος που έτρεχε από πίσω του και σε αρκετές περιπτώσεις το κατάφερε.

 

Όπως λέει, προχώρησε σε αυτό το πείραμα, αφού διάβασε μια έκθεση της αστυνομίας Met, η οποία ανέφερε ότι, το 2022, ένα τηλέφωνο κλέβεται κάθε έξι λεπτά στο Λονδίνο.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είδα ότι ένα τηλέφωνο κλέβεται κάθε έξι λεπτά στο Ηνωμένο Βασίλειο και έτσι προσπάθησα να το κάνω σε ένα βίντεο. Αυτό το βίντεο δείχνει πόσο εύκολο είναι για κάποιον να έρθει και να αρπάξει το τηλέφωνό σου».