Η ανάρτηση - απάντηση της Ματούλας Ζαμάνη: «Δεν τρώμε κουτόχορτο, 15 μέρες μετά τη συναυλία κιτρινίλα και γλίτσα» (vid)

Η ανάρτηση - απάντηση της Ματούλας Ζαμάνη: «Δεν τρώμε κουτόχορτο, 15 μέρες μετά τη συναυλία κιτρινίλα και γλίτσα» (vid)
Η ανάρτηση της Ματούλας Ζαμάνη μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε επειδή έβγαλε την μπλούζα της.

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες από τις αντιδράσεις αλλά και τον ντόρο που δημιούργησε στις μεσημεριανές εκπομπές η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της, η τραγουδίστρια «σπάει» την σιωπή της και απαντά με τον καλύτερο τρόπο.

Η Ματούλα Ζαμάνη με ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια, παροτρύνει τον κόσμο να είναι ο εαυτός του, και προβληματίζεται για το γεγονός ότι η κοινωνία αντί να ασχοληθεί με τα σημαντικά προβλήματα επιλέγει τα ανούσια.

Στο στιγμιότυπο που ανέβασε, έγραψε χαρακτηριστηκά: «Τέμπη, Παλαιστίνη, ενδοοικογενειακή βία. Παιδεραστία, γυναικοκτονίες. Φωτιές, κακοποιημένα ζώα. Αιχμάλωτα βουνά και πεδιάδες, φτωχοποίηση. Διαλυμένο ΕΣΥ, ανθρωποφάγο εγώ. Ιδρωμένη μπλούζα σε στιγμή μέθεξης σε προσωπικό live. 15 μέρες μετά τη συναυλία κιτρινίλα και γλίτσα. Στροφή στο ανούσιο για να κρυφτεί κάτω από το χαλάκι το σημαντικό. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Πέσεις μου; Έχω φίλη Ραμόνα Μπούρσι, μα δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη. Να είμαστε πάντα ο εαυτός μας. Όσο πιο ευάλωτοι, τόσο πιο ελεύθεροι. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Ματούλα (Thank you, Beyonce)».