Σύμβουλος γάμου αποκαλύπτει το... σημάδι που αν υπάρχει στην σχέση σας πρέπει να χωρίσετε

Επιμέλεια: Newsroom
Σύμβουλος γάμου αποκαλύπτει το... σημάδι που αν υπάρχει στην σχέση σας πρέπει να χωρίσετε
Σύμβουλος γάμου αποκάλυψε το κυριότερο σημάδι το οποίο αν υπάρχει στην σχέση σας πρέπει να χωρίσετε.

Ένας σύμβουλος γάμου από την Βρετανία αποκάλυψε το σημάδι που αποκαλύπτει ότι η σχέση σας έχει τελειώσει, και δεν υπάρχει γυρισμός. Οι συχνές συζητήσεις οι οποίες αναπτύσσονται από τους χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν η αφορμή για έναν Βρετανό σύμβουλο να αποκαλύψει τα... μυστικά του.

Όπως αποκάλυψε αν ο σύντροφός σου, δείχνει περιφρόνηση για τα συναισθήματά σου, τότε η σχέση σας έχει τελειώσει. Τι εννοούσε όμως ακριβώς με αυτό τον όρο; Μια ερευνήτρια σε θέματα σχέσεων, η Kristen Mark δήλωσε στο The Knot: «Το να κοροϊδεύετε τον σύντροφό σας, να του μιλάτε ψυχρά ή να χρησιμοποιείτε τον σαρκασμό για σκληρότητα είναι όλα παραδείγματα περιφρόνησης».

Άλλοι χρήστες μοιράστηκαν τις ιδέες τους σχετικά με το πότε μια σχέση έχει - ή θα έπρεπε να έχει - τελειώσει. Ένα άτομο έγραψε: «Νομίζω ότι όταν απλά δεν σας ενδιαφέρει πια. Δεν σε νοιάζει να τσακώνεσαι μαζί τους. Δεν σε νοιάζει να νιώθεις οικεία. Δεν σε νοιάζει να κάνεις προσπάθεια».

Κάποιος άλλος είπε: «Αν πιάνεις τον εαυτό σου να φαντασιώνεται ότι είσαι ξανά single. Το ένστικτό σου δείχνει το τι πρέπει να κάνεις πιο συχνά απ' ό,τι νομίζεις».

 

Στην κουβέντα ωστόσο, έδωσε και μια άλλη... διάσταση ο Jeff Guenther ένας θεραπευτής από τις ΗΠΑ, αναφέροντας πέντε σημαντικά προβλήματα τα οποία αν συμβαίνουν τα ζευγάρια είναι αδύνατο κάποιες φορές να λύσουν και να τα «ξαναβρούν».

Όπως αναφέρει, αν αρχίσετε να παραμελείτε τα μικρά πράγματα, όπως το φλερτ ή να κάνετε κομπλιμέντα ο ένας στον άλλο, λέει ότι αυτό «δημιουργεί ένα σημαντικό χάσμα» μεταξύ σας που μπορεί να είναι δύσκολο να διορθωθεί.

Το να βρίσκεστε συνεχώς να διαφωνείτε για τα ίδια πράγματα δείχνει επίσης ότι μπορεί να οδεύετε προς τον χωρισμό. Ο Jeff αναφέρει ότι η απομάκρυνση και η επιθυμία για ανεξαρτησία είναι τα σημαντικότερα σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας μπορεί να φτάνει στο τέλος της.

Και τέλος, αν το ένα άτομο αρχίσει να αναπτύσσει αισθήματα για κάποιον άλλον, αυτό είναι συνήθως μια σίγουρη ένδειξη ότι τα πράγματα έχουν τελειώσει.