Καθηγητής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 13χρονους μαθητές στην Σάμο

Επιμέλεια: Newsroom
Καθηγητής έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε 13χρονους μαθητές στην Σάμο
Καθηγητής στην Σάμο φέρεται να έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε δύο 13χρονους μαθητές γυμνασίου μέσω εφαρμογής.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι 46χρονος εκπαιδευτικός στην Σάμο έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε 13χρονους μαθητές μέσω εφαρμογής. Όπως κατήγγειλαν αποκλειστικά στο MEGA οι μητέρες τους, ο εκπαιδευτικός μιλούσε χυδαία στα παιδιά τους.

«Ααα λέει ‘παιχταράδες πάτε να παίξετε μπάλα στείλτε μου φωτογραφία να σας θαυμάσω’ κι αυτά όπως προχωράγανε, στείλανε μια φωτογραφία τα πόδια τους όπως περπατάγανε, και τους απάντησε ότι ‘τι μου κάνετε τώρα, τρελαίνομαι για πόδια, με χτυπάτε με τα πόδια σας στο αδύναμο σημείο μου’», ανέφεραν.

Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο με την γνωριμία τους, με τους μαθητές να θεωρούν ότι ο καθηγητής είχε φιλικές διαθέσεις, αλλά στην συνέχεια αυτό φαίνεται να άλλαξε ραγδαία, μετά και τα μηνύματα τα οποία τους έστελνε τα οποία ήταν πολύ περίεργα.

«Έκανε σχόλια με απρεπείς φράσεις, έχεις και τέλειους κοιλιακούς respect, ότι φτιάχνει πολύ καλό σούσι αλλά αυτό θα το συζητήσουμε όταν θα πας στο σπίτι, έχεις τέλεια μαλλιά για ανακάτεμα, τα πόδια κλασσικά, τρελαίνομαι για πόδια, μ’ αρέσουν τα πόδια, μου πατάτε τα κουμπιά μου, μου πατάτε τα ευαίσθητα σημεία μου», αποκαλύπτουν.

 

Ο 46χρονος, εκπαιδευτικός εργάζεται στο διπλανό σχολείο από αυτό που πηγαίνουν τα δύο αγόρια, και μάλιστα διαθέτει και σχολή χορού, ενώ έχει τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.