«Τhe Voice»: Ηθοποιός της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» τραγούδησε ως διαγωνιζόμενος (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Τhe Voice»: Ηθοποιός της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» τραγούδησε ως διαγωνιζόμενος (vid)
O ηθοποιός της σειράς ανέφερε πως θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να τον ακούσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τραγουδήσει ξανά επαγγελματικά σε μαγαζιά.

H Τραϊάνα Ανανία εξέπληξε κριτές και τηλεθεατές όταν εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στο σόου τραγουδιού στο ΣΚΑΪ, «The Voice».

Ωστόσο δεν ήταν η μόνη επαγγελματίας ηθοποιός που εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο σόου, αφού τραγούδησε ως διαγωνιζόμενος κι άλλος ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε παίξει στην σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» και είχε υποδυθεί τον μυστηριώδη δικηγόρο. Πρόκειται για τον Γιώργο Γερονυμάκη, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Κάνε ότι κοιμάσαι, σειρά

 

Τραγούδησε το «Δεν θα ξαναγαπήσω», ωστόσο καμία καρέκλα των κριτών του «The Voice», δεν γύρισε για εκείνον.

Ο ηθοποιός είχε αναφέρει πριν βρεθεί στη σκηνή του «The Voice»: «Τα τελευταία 17 χρόνια είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και από το 2001 περίπου εργάζομαι στον δήμο Αθηναίων ως οδηγός σε απορριμματοφόρο. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την μουσική γύρω στα 15 όταν είχα πάει στο εθνικό ωδείο Περιστερίου, τραγούδησα για πρώτη φορά σε κόσμο σε μια συναυλία του ωδείου στα 16 μου και 17 χρονών τραγούδησα επαγγελματικά για πρώτη φορά σε μαγαζί. Από τότε μέχρι και τα 21 μου τραγούδησα σε διάφορες πίστες. Μέχρι που δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα υγείας στη φωνή μου, συν κάποια άλλα προβλήματα που υπήρχαν τότε και το άφησα. Το παράτησα. Μου πήρε πολύ καιρό για να πάρω την ευθύνη σε σε όλο αυτό, το ότι δηλαδή το άφησα εγώ και το παράτησα, μέχρι που στα 27 βρέθηκα στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη και ξεκίνησα να σπουδάζω ηθοποιός...Αυτό που θέλω από το "The Voice" είναι να ακουστεί η φωνή μου, να φτάσω όσο δυνατόν πιο καλά γίνεται και να μου δοθεί η ευκαιρία να με ακούσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να τραγουδήσω ξανά επαγγελματικά σε μαγαζιά», είπε μεταξύ άλλων.