Γαρμπή για τη ληστεία στο σπίτι της: «Στον έναν κλέφτη είπα να μη με δέσει σφιχτά, να μας δέσει όλους μαζί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γαρμπή για τη ληστεία στο σπίτι της: «Στον έναν κλέφτη είπα να μη με δέσει σφιχτά, να μας δέσει όλους μαζί» (vid)
Η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, αναφέρθηκε στην ληστεία στο σπίτι της.

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή της, την καριέρα της, την σχέση της με τον Διονύση Σχοινά ενώ μίλησε και για την ληστεία που έγινε στο σπίτι της.

«Η παρουσία του Διονύση ήταν καταλυτική εκείνη τη στιγμή για να μείνω ψύχραιμη. Το ότι ο Διονύσης το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω σαν γίγαντα. Θα μπορούσε να έχει κάνει λάθος και τώρα να μην υπήρχε κανείς από εμάς. Και το λέω πάρα πολύ σοβαρά. Σε τέτοιες περιπτώσεις νιώθεις ότι σε ξεφτιλίζουν μπροστά στην οικογένεια σου. Ότι σε "βιάζουν" μπροστά στην γυναίκα σου και στο παιδί σου, οπότε εκεί μπορεί να γίνει λάθος. Εκείνος ήταν πολύ ψύχραιμος, παρόλο που ήταν σε πολύ δύσκολη θέση γιατί τον είχαν δέσει. Ο Διονύσης τους είπε ότι θα τους δώσει ό,τι θέλουν. Εκείνη τη στιγμή του είπα "ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που δεν ήσουν επιπόλαιος να κάνεις εκείνη την ώρα μαγκιά και να διακινδυνεύσεις τις ζωές μας. Μπράβο γι' αυτό που έκανες". Ήξερα πόσο άσχημο είναι να τραβάει τέτοιο βιασμό μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του», είπε αρχικά.

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Επειδή η πίστη μου είναι βαθιά, δεν έβαλα στο μυαλό μου τίποτα κακό. Ζήτησα προστασία και θεωρώ ότι ήρθε. Θα μπορούσαν αυτοί οι άνθρωποι πάνω στην τρέλα τους, δεν τους κόστιζε τίποτα να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν. Ίσως αυτό ήταν και ένα μάθημα για εμάς για να μην είμαστε χύμα και άνετοι. Με ανοιχτή την γκαραζόπορτα. Δυστυχώς από τότε έχουμε εικοσιτετράωρη φύλαξη. Δεν είναι ωραίο αλλά είναι απολύτως απαραίτητο πλέον. Ο Διονύσης έχει την ανησυχία του αλλά εγώ και το παιδί κοιμάμαι πιο ήσυχοι», συμπλήρωσε.

«Είπα στο παιδί μου τον Δημήτρη "μην ανησυχείς, άνθρωποι είναι κι αυτοί, για να φτάσουν σ' αυτό το σημείο ποιος ξέρει τι φτώχεια καταραμένη τους δέρνει κι αυτούς. Να είσαι ψύχραιμος, όλα καλά, θα πάρουν τα λεφτά μας και θα φύγουν". Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να μετακομίσουμε. Στον έναν από του τρεις ληστές, πριν φύγει του είπα να μη με δέσει σφιχτά ή να μας δέσει μαζί με τον Διονύση για να είμαστε μαζί. Πιστεύω ότι αυτή τη δύναμη εκείνη τη στιγμή μου την έδωσε ο Θεός. Όταν συνειδητοποίησα τι έχει συμβεί, κατέρρευσα και τώρα που το λέω ανατριχιάζω... Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπορεί να μπει μέσα σ’ ένα σπίτι με όπλο και να αρχίσει να απειλή, άρα εκείνη την ώρα μιλάς με έναν τρελό, δεν μπορείς να διακινδυνεύσεις τη ζωή σου. Δεν τους βρήκανε ποτέ και δεν ασχολήθηκαν ποτέ», κατέληξε η Καίτη Γαρμπή.