Η κόρη του Πολ Γκασκόιν αποκαλύπτει ότι υπήρξε θύμα του Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ: «Έβγαλε τα ρούχα του και ήθελε να τον ακουμπήσω»

Επιμέλεια: Newsroom
Η κόρη του Πολ Γκασκόιν αποκαλύπτει ότι υπήρξε θύμα του Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ: «Έβγαλε τα ρούχα του και ήθελε να τον ακουμπήσω»
Η κόρη του θρύλου ποδοσφαιριστή, Πολ Γκασκόιν, ισχυρίστηκε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον γνωστό επιχειρηματία Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ.

Η 37χρονη κόρη του βετεράνου και θρύλου ποδοσφαιριστή, Πολ Γκασκόιν, Μπιάνκα Γκασκόιν, αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν στην ηλικία των 16 ετών δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον οικογενειακό τους φίλο και γνωστό επιχειρηματία, Μοχάμεντ αλ Φαγιέντ.

Όπως αποκάλυψε η 37χρονη σε συνέντευξη της, υπήρξε εργαζόμενη του Αιγύπτιου, επιχειρηματία όταν βρισκόταν στην ηλικία των 16 ετών, στο πολυτελές πολυκατάστημα στο Knightsbridge.

Μιλώντας στο «The UK Tonight με τη Sarah-Jane Mee», ανέφερε πως ο αλ Φαγιέντ, της είχε πει να βγάλει τα ρούχα της και να τον ακουμπήσει, όταν βρίσκονταν σε μια από τις καθημερινές συναντήσεις τους στην δουλειά. Ένα βράδυ μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η ίδια, της πρόσφερε το διαμέρισμα του στο Harrods Park Lane για να μείνει εκεί πριν από μια πτήση, και αποκάλυψε το πιο τρομερό σκηνικό που έζησε.

«Ο αλ Φαγιέντ εμφανίστηκε ξαφνικά στο διαμέρισμα. Έμεινα άναυδη. Δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω, μπήκε μέσα και μετά με έβαλε να καθίσω στον καναπέ. Έβγαλε τα ρούχα του και πήρε τα χέρια μου και ήθελε να τον ακουμπήσω. Όταν αυτό δεν λειτούργησε, προσπαθούσε να με αναγκάσει να βάλω το κεφάλι μου στα γόνατά του. Και δεν ξέρω πώς, αλλά κατάφερα να απομακρυνθώ. Πιθανόν το γεγονός ότι γνώριζε τους γονείς μου μπορεί να με είχε σώσει εκείνη τη στιγμή. Αλλά ήταν φρικτό».

 

Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε να πει τίποτα στους γονείς της, γιατί ένιωθε ντροπή. Η 37χρονη μέσα σε κλίμα τεράστιας φόρτισης, ανέφερε πως «ζούσε το όνειρο της, εκείνο που φανταζόταν από μικρή».

«Και, ξέρετε, μου κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Και ήμουν κοντά σε ανθρώπους που γνώριζε, και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το πω ούτε σε αυτούς, γιατί δεν ήθελα να φέρω αμηχανία και ντροπή».

«Ο αλ Φαγιέντ μου είπε ότι αν έλεγα κάτι θα έχανα τη δουλειά μου. Έτσι φοβήθηκα πραγματικά. Όταν είσαι 16 ετών νομίζεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις. Κοιτάζω πίσω τώρα και απλά λυπάμαι πολύ για τον 16χρονο εαυτό μου και εύχομαι να μπορούσα να τον προστατεύσω».