Τέμπη: Δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο επιζών του πρώτου βαγονιού

Επιμέλεια: Newsroom
Τέμπη: Δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο επιζών του πρώτου βαγονιού
Δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο επιζών του πρώτου βαγονιού, Γεράσιμος, όπως ανέφερε ο πατέρας των αδικοχαμένων διδύμων, Νίκος Πλακιάς

Από νωρίς το πρωί (22/10) υπήρχε μια πληροφορία ότι ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, θα επέστρεφε στην Ελλάδα από την Βοστώνη μετά το νέο κύκλο θεραπειών όπου είχε ξεκινήσει σε εξειδικευμένο κέντρο αποθεραπείας.

Ο Νίκος Πλακιάς ωστόσο, πατέρας των αδικοχαμένων διδύμων, ξεκαθάρισε μέσα από μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως ο Γεράσιμος θα παραμείνει στην Βοστώνη.

«Από το πρωί βλέπω και διαβάζω για τον Γεράσιμο ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που γράφουν και αναπαράγουν τα ΜΜΕ και τα social. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γυρίζει στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Νίκος Πλακιάς.

«Για τα υπόλοιπα θα σας ενημερώσει η οικογένεια του κάποια στιγμή. Οι άνθρωποι δίνουν έναν τεράστιο και άνισο αγώνα σεβαστείτε το», ξεκαθάρισε.

Ο Γεράσιμος 1,5 χρόνο μετά από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, παραμένει σε κώμα με τους γιατρούς να κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν.