Γράφτηκε ιστορία στον «Εκατομμυριούχο»: Η ερώτηση που το κοινό απάντησε λάθος στο 100% (vid)

Γράφτηκε ιστορία στον «Εκατομμυριούχο»: Η ερώτηση που το κοινό απάντησε λάθος στο 100% (vid)
Παίκτης στον «Εκατομμυριούχο» πήρε την βοήθεια του κοινού, ωστόσο κανένας δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη.

Γράφτηκε ιστορία στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» στον ΑΝΤ1, καθώς συνέβη κάτι μοναδικό, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει.

Συγκεκριμένα, στην έκτη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παίκτης που είχε απέναντί του αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού: «Με ποια χώρα ενώνονται η Γαλλία με το τούνελ Μοντ Μπλαν, έχοντας ως πιθανές σωστές απαντήσεις τις εξής χώρες: Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελβετία».

Ο ίδιος απέκλεισε πολύ σωστά το Βέλγιο και τη Γερμανία με την Ιταλία και την Ελβετία να παραμένουν στο παιχνίδι. Λίγο πριν «κλειδώσει» την Ελβετία, ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, το οποίο έκανε λάθος 100%.

Το τούνελ Μοντ Μπλαν της Γαλλίας ενώνεται με την Ιταλία και όχι με την Ελβετία κι αυτό δεν το γνώριζε κανένας από το κοινό. Ο παίκτης έπειτα από αυτή την εξέλιξη ξέσπασε στα γέλια καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη.

 

«Κυρίες και κύριοι, το τερματίσαμε», είπα αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. «100% λάθος απάντηση. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος αυτής της βοήθειας. Είχαμε φτάσει στο 68% που είχαν κάνει λάθος, αλλά τώρα μπορεί να έγινε αυτό επειδή ψήφισαν λίγοι. Γράφεται ιστορία σήμερα στον Εκατομμυριούχο».

Δείτε μετά το 10:00