Ειδικοί έχουν ξεσηκωθεί με μυστηριώδες πλάσμα που εθεάθη σε πάρκο του Μπρίστολ (vid)

Ειδικοί έχουν ξεσηκωθεί με μυστηριώδες πλάσμα που εθεάθη σε πάρκο του Μπρίστολ (vid)
Μυστηριώδες πλάσμα που απαθανατίστηκε στην κάμερα του ζωολογικού κήπου του Μπρίστολ έχει ξεσηκώσει τους ειδικούς.

Ερωτηματικά και διάφορες θεωρίες έχει προκαλέσει ένα μυστηριώδες πλάσμα που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε ζωολογικό πάρκο στο Μπρίστολ.

Το συγκεκριμένο πλάσμα προκάλεσε την έκπληξη των υπαλλήλων του ζωολογικού πάρκου, οι οποίοι ζήτησαν βοήθεια από ειδικούς προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Το πλάσμα έχει τέσσερα πόδια και δεν μοιάζει με τίποτα που να έχουν συναντήσει ως τώρα.

Η Rosie Sims, υπεύθυνη στο Bristol Zoo Project, δήλωσε: «Οι εικόνες αυτού του πλάσματος είναι ένα μυστήριο για εμάς εδώ στο Bristol Zoo Project και αποτέλεσε μεγάλη έμπνευση για το φετινό Halloween».

Και συνέχισε: «Η Σκωτία έχει το τέρας του Λοχ Νες και η Κορνουάλη το Τέρας του Μπόντμιν Μουρ – ίσως έχουμε ανακαλύψει κάτι παρόμοια μυθικό εδώ στο Μπρίστολ».

 

Οι ειδικοί που είδαν το βίντεο, είπαν ότι το μυστηριώδες πλάσμα, το οποίο έχει εντοπιστεί στην κάμερα πολλές φορές, ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί.

Ωστόσο, ένας Redditor στο Bristol Subreddit είναι πιθανό να έλυσε το μυστήριο, λέγοντας ότι το μυστηριώδες πλάσμα είναι στην πραγματικότητα ένα ελάφι Muntjac. Σύμφωνα με το The Wildlife Trusts, το ελάφι Muntjac «εισήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Κίνα τον 20ο αιώνα».

Το είδος περιγράφεται ως ένα «πολύ μικρό, κοντόχοντρο ελάφι» το οποίο έχει «περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα μεσαίο σκυλί».