Γυναίκα καταγγέλθηκε στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού για τα ρούχα που φορούσε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γυναίκα καταγγέλθηκε στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού για τα ρούχα που φορούσε (vid)
Γυναίκα καταγγέλθηκε από τους συναδέλφους της για ένα φόρεμα, με την ίδια να γνωστοποιεί το γεγονός μέσω ανάρτησής της στο TikTok.

Μια γυναίκα ανήρτησε στο TikTok ότι το φόρεμά που φορούσε στην δουλειά της έγινε η αιτία να την καταγγείλουν στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού επειδή ήταν «ακατάλληλο».

Το κλιπ που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ιστοσελίδα ultimatebykomi συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές, καθώς κέντρισε ιδιαιτέρως την περιέργεια του κοινού.

Η ίδια εξήγησε πώς όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε ένα email από το HR σχετικά με το μαύρο φόρεμά της, το οποίο θεωρούσε κατάλληλο για το γραφείο: «Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό», είπε η ίδια.

Η γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται, αλλά φέρεται να κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκμυστηρεύτηκε πως ρώτησε και άλλους συναδέλφους της οι οποίοι της παραδέχθηκαν πως το φόρεμα ήταν μια χαρά για την δουλειά.

 

@ultimatebykomi "You're begging for attention" 🫣 #office #officelife #hr #dresscode #outfit ♬ original sound - ULTIMATE

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύπτει κατευθύνθηκε προς την συνάντηση του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, ενώ όπως χαρακτιριστικά λέει η υπεύθυνη δυσανασχέτισε με τον τρόπο που είχε ντυθεί και δεν δίστασε να της το δείξει.

Τα σχόλια στο ποστ της, ξέσπασαν σε μια έντονη συζήτηση με κάποιους να παίρνουν το μέρος της γυναίκας του Ανθρώπινου Δυναμικού: «Ως επαγγελματίας του ανθρώπινου δυναμικού, συμφωνώ. Δεν είναι ενδυμασία γραφείου. Σούπερ χαριτωμένο, αλλά όχι για δουλειά», ανέφερε ένας.

«Θέλω να σε υποστηρίξω, αλλά, έχω ακριβώς αυτό το φόρεμα και το φοράω στα μπαρ», έγραψε μια άλλη..
Ωστόσο, άλλοι έσπευσαν να υπερασπιστούν τη νεαρή εργαζόμενη, με πολλούς να αισθάνονται απογοητευμένοι από τα σχόλια.