Κουντουριώτη «Δεν θα διαψεύσω κάτι που έχει γραφτεί για την "Αθλητική Κυριακή", αυτό το καλοκαίρι χτύπησε πολύ το τηλέφωνο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κουντουριώτη «Δεν θα διαψεύσω κάτι που έχει γραφτεί για την "Αθλητική Κυριακή", αυτό το καλοκαίρι χτύπησε πολύ το τηλέφωνο» (vid)
Η Λίλα Κουντουριώτη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, μιλώντας για τις προτάσεις που είχε φέτος το καλοκαίρι.

Η Λίλα Κουντουριώτη, έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα του Happy Day στον Alpha μιλώντας τόσο για την δουλειά της αλλά και για τον γιο της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της Nova, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε φέτος το καλοκαίρι, αλλά και στην Αθλητική Κυριακή: «Δεν θέλω να διαψεύσω κάτι το οποίο έχει γραφτεί, θέλω όμως να πω ότι αρκετές φορές αυτό το καλοκαίρι χτύπησε το τηλέφωνο μου. Αυτό που καταλαβαίνω είναι το ενδιαφέρον άλλων καναλιών, άλλων μέσων, να κάνουν κάτι πιο ψυχαγωγικό στο κομμάτι των αθλητικών».

«Μου έγινε και πρόταση για ψυχαγωγικό πρόγραμμα, ναι όντως, αλλά δεν ένιωθα πάρα πολύ άνετα σε αυτό το κομμάτι. Νιώθω καλύτερα μέσα στα αθλητικά. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, δεν ξέρεις, αλλά νομίζω ότι ίσως να μην ήταν ακόμα η στιγμή».

«Βλέπω τον εαυτό μου οπουδήποτε με αγαπάνε, με θέλουν και θέλουν να στηρίξουν ένα προϊόν με βάση τον δικό μου χαρακτήρα και τη δική μου δουλειά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Λίλα Κουντουριώτη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή.