Αδιανόητη έκρηξη στο Survivor από την Ekaterina: Τρόμαξαν οι υπόλοιποι παίκτες (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Αδιανόητη έκρηξη στο Survivor από την Ekaterina: Τρόμαξαν οι υπόλοιποι παίκτες (vid)
Ξέφυγαν τα πράγματα στο Survivor ανάμεσα στην Ekaterina και τον Απόστολο.

Πρωταγωνίστρια στο χθεσινό (23/10) επεισόδιο του Survivor ήταν η Ekaterina, η οποία μετά τον άγριο καυγά της με την Ελένη είχε μια έντονη αντιπαράθεση και με τον Απόστολο, με αφορμή το τοτέμ που της πήρε από τα πράγματά της.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ άρχισε να τρέχει με την τσάντα της κι η ίδια τον κυνηγούσε από πίσω έξαλλη για το τοτέμ που του είχε κλέψει.

«Βρήκα την ασυλία και εκεί τρελάθηκε κι έχασε τον εαυτό της. Μού έκλεψες την ασυλία. Ντροπή σου! Με κλέβεις και αγριεύεις» είπε ο Απόστολος με την Ekaterina να του φωνάζει ότι έχει χαζέψει.

«Ενώ ήμουν στην τουαλέτα, ήρθαν δύο άντρες να μου πάρουν το τοτέμ. Ό,τι χειρότερο. Δεν ήθελα να με δει κανείς έτσι. Εκεί έχω όλα τα ρούχα μου. Πας καλά;», είπε η παίκτρια του Survivor.

 

«Σκάσε! Αυτός μου έβγαλε όλα τα ρούχα. Φέρε το τώρα! Ήταν πάντα δικό μου! Εσύ μου το έκλεψες! Σε σιχαίνομαι!» ούρλιαζε η Ekaterina μπροστά στους συμπαίκτες της που παρακολουθούσαν από μακριά τρομοκρατημένοι.

Στη συνέχεια οι τόνοι έπεσαν και οι δύο παίκτες έλυσαν ήρεμα τις διαφορές τους. «Δεν θα γινόταν όλο αυτό αν μου έλεγες αλήθεια από την αρχή», είπε στον Απόστολο η Ekaterina, με τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να της ζητάει συγγνώμη, κάτι που έκανε και η ίδια λίγο αργότερα.