Έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, αλλά ανακάλυψε μια έξτρα χρέωση: Μην μείνετε εκεί» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, αλλά ανακάλυψε μια έξτρα χρέωση: Μην μείνετε εκεί» (vid)
Πελάτης ξενοδοχείου δεν μπορούσε να πιστέψει την έξτρα χρέωση που προστέθηκε στον λογαριασμό της, για την παραμονή της.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ έμεινε άναυδη όταν ανακάλυψε ότι το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Λας Βέγκας πρόσθεσε μια ξαφνική χρέωση στον λογαριασμό της, η οποία τριπλασίασε το κόστος παραμονής της.

Ο λόγος για την Σέλιν Χάρπερ, η οποία όπως αποκαλύπτει σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. επισκέφθηκε την αδελφή της στο Λας Βέγκας αλλά συνέβη κάτι αναπάντεχο. Η ίδια προτίμησε να μην ξοδέψει αρκετά χρήματα σε ένα καλό ξενοδοχείο, αλλά να πληρώσει πιο λογικά επιλέγοντας το Westgate Las Vegas το οποίο είχε κόστος περίπου στα 180 ευρώ.

Όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει τον λογαριασμό της, ωστόσο, είδε να είχαν προστεθεί έξτρα 460 ευρώ και σάστισε. Η ίδια, ανέφερε, πως πήρε αμέσως το ξενοδοχείο για να κάνει παράπονα και εκείνοι της είπα ότι η έξτρα χρέωση οφείλεται στο ότι κάπνιζε.

@travelingwithjoce Absolute trash experience at the @Westgate Las Vegas #scammeralert #vegas #fraud ♬ original sound - Joce Travels

Το εν λόγω ξενοδοχείο είναι για μη καπνιστές όπως της ανέφεραν, και αν υπάρξει η οποιαδήποτε υποψία ότι κάποιος άναψε τσιγάρο χρεώνεται έξτρα. Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια δεν είναι καπνίστρια και «προφανώς δεν άναψε τσιγάρο».

 

Μέσα από την ανάρτησή της στο TikTok, αναφέρει στους fans της να μην επισκεφθούν το συγκεκριμένο hotel: «Μην, μην μείνετε στο θέρετρο Westgate». Η τροπή της ιστορίας άλλαξε αργότερα και σύμφωνα με την ίδια η ειδοποίηση του ανιχνευτή καπνού χτύπησε σε ώρα που έλειπε από το σπίτι.

Στο τέλος, κατάφερε να πάρει τα χρήματά της πίσω και όπως αναφέρει ένιωθε ανακουφισμένη.